
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan yeni yıl mesajı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm GÜNDEM Haberleri | 31.12.2018 11:41:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Kılıç, "Umut ediyoruz ki 2019 yılı ülkemize, birlik, dirlik, beraberlik, huzur, mutluluk ve esenlikler getirsin" dedi. Başkan Kılıç, yeni yıl öncesinde yaptığı yazılı açıklamasında kardeşlik, sevgi, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. 2018 yılının acısı ve tatlısıyla artık geride kaldığını Türkiye'nin ve dünyanın yeni bir yıla "merhaba" demeye hazırlandığını vurgulayan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "2018 yılının başta şirin ilçemiz Çat olmak üzere Erzurum için, bölgemiz ve ülkemiz için büyümeye ve gelişmeye, huzur ve kardeşliğin pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın katlanarak artmasına vesile olmasını ümit ediyoruz" diye konuştu.
En Son Haberler
-
Elmalı, EFOR Şirketine Pazartesi gününe kadar süre verdi... MHRS çalışanlarının maaşları ödenmedi, mağdurların sesi Elmalı devreye girdi.
-
Elmalı’dan ‘‘kavram tehlikesi’’ uyarısı! Elmalı, süreçle ilgili çözülmesi gereken en önemli noktanın "Toplumsal Direnç" olduğu söylemini eleştirdi.
-
Elmalı, emeklilerin yaşadığı yalnızlığa dikkat çekti... Av. Ebubekir Elmalı’dan Anlamlı Sitem: “Emekliler Zorda, Uğrayın Bence”
-
MHRS direnişine Elmalı’dan siyah çelenkli destek Siyah çelenk bırakarak, “Asgari ücret değil, asgari insanlık bekliyoruz” pankartı açtı.
-
Elmalı assitt mağdurları için ‘‘eylem’’ kararı aldı! Avukat Ebubekir elmalı, Asist mağdurlarının sesini duyurak için eylem kararı aldı.
-
Assist Mağdurlarına Elmalı sahip çıktı Assist'te işten çıkarılması ve tazminatları ödenmeyen mağdurların sesini Avukat Ebubekir Elmalı duydu.
-
Ebubekir Elmalı’dan Aysima’ya anlamlı ziyaret Avukat Ebubekir Elmalı, Aysima’yı hastanede ziyaret ederek moral desteği verdi.
-
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü Gülen'in ölüm haberini yeğeni Ebuseleme Gülen ve FETÖ terör örgütüne yakın internet siteleri de doğruladı.
-
Erzurum uçmak istiyor! İmza kampanyası başlatıldı change.org’da ‘Sahipsiz Şehrin Sakinleri Uçak İstiyor!’ başlığı ile kampanya başlatıldı.
-
Vali Çiftçi; “Bereket sofrasına ortak olalım” Vali Çiftçi'ye sunum yapan Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, 7 ilde iftar verildiğini belirtti.