Dadaş Paşa El Bab'da

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 02.02.2017 14:28:00
Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Dadaş komutan Zekai Aksakallı'nın El Bab'daki fotoğrafını paylaştı.
Dadaş Paşa El Bab'da

RADARHABER / ERZURUM

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, El Bab'da devam eden Fırat Kalkanı harekatını yöneten Zekai Aksakallı'nın fotoğrafını paylaşırken, operasyona ilişkin önemli bilgiler aktardı. Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Suriye'deki Fırat Kalkanı harekatını yöneten Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı'nın El Bab'daki fotoğrafını paylaştı.

Fırat Kalkanı harekatı kapsamında devam eden El Bab operasyonuna ilişkin, sahadaki farklı kaynaklardan edindiği bilgileri aktaran Ağar, "Dün Türk topçusunun yaptığı nokta atışı neticesinde 'IŞİD'in Bab İstanbul noktasında' 5'i emir, 40 IŞİD'li teröristin öldüğü, 14 teröristin yaralandığı, yaralı 14 teröristin Meskene'ye kaçırıldığı" söyledi.

"5 Ocak 2017 tarihinde El Bab'da bir minibüs içinde imha edilen 8 IŞİD'liden birinin 'sözde' Halife Bağdadi'nin en yakın adamlarından IŞİD'in İstihbarat Sorumlusu Ebu Muhammed el Adnani" olduğunu söyleyen Abdullah Ağar bu operasyonun ardından DEAŞ'ta iç karışıklık çıktığını ileri sürdü.

"BOMBA YÜKLÜ KÖPEKLE SALDIRI"

Güvenlik Uzmanı Ağar, DEAŞ militanlarının iki gün önce "bomba yüklü köpekle" düzenlediği saldırıda, köpeğe kendi renginde sensörlü patlayıcı düzeneğinin yerleştirildiğinin ve düzenlenen saldırıda bir El Bablının hayatını kaybettiğini, bir ÖSO militanının da yaralandığını aktardı.

Abdullah Ağar'ın aktardığı diğer bilgiler şöyle:

"* Dün ve bu gece yapılan operasyonlarla Bab'ın hem doğu hem de batısından Bab-Halep yolunun güneyine geçildiği. (Doğuda Bzagah'ı kuşatacak şekilde)

* İşid'in attığı cornet tipi güdümlü bir tanksavar roketinin pick-up'ı vurması neticesinde 7 ÖSO savaşçısının hayatını kaybettiği, 20 civarında yaralının olduğu....

* Dayr Hafir bölgesinde ilerleyen Rejim güçlerine karşı Işid'in B/A saldırısı gerçekleştirdiği ve kısmı bölge ele geçirdiği.

* Bab'tan sökülmeye başlayan Işid'in Tadif'te yoğunlaşmaya çalıştığı, güneyden takviye aldığı."

AKSAKALLI PAŞA EL BAB'DA

Abdullah Ağar, Fırat Kalkanı harekatını yöneten Dadaş Paşa Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı'nın El Bab'da çekilen fotoğrafını da paylaştı. Fotoğraf sosyal medyada tıklanma ve yorum rekorları kırdı. Fotoğrafa yapılan yorumlardan biri de, şöyle: " Heyt Dadaş Allahına gurban. FETÖ'cü hainleri bitirdin şimdi sıra DEAŞ hanilerinde. Sen ordaysan zafer çok yakın demektir."

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler