SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Demokrasi nöbetinin özel nöbetçileri
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm GÜNDEM Haberleri | 01.08.2016 11:40:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’da demokrasi nöbetine özel futbolcularda katıldı. Türkiye Özel Sporcular Futbol Milli Takımı, Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için Erzurum’da yükseklik kampı yapmaya devam ederken, futbolcular, federasyon yöneticileri ve teknik heyet demokrasi nöbeti ve bayrak yürüyüşüne katıldı. Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt, Genel Sekreter Adnan Öztürk ile Teknik Direktör Mustafa Demirdağ, yardımcıları Cemil Temel Odabaşı, Tuğsal İskender ve Kaleci Antrenörü İbrahim Acar yönetimindeki futbolcular Cumhuriyet Caddesinde objektiflere poz verirken, demokrasi platformunda da Özel Futbolcuların nöbet tuttuğu mikrofonlar aracılığı ile anons edildi. Teknik Heyet ve futbolcular, “Bu vatan bizim, Türk bayrağının altında yaşamaktan da onur duyuyoruz. Biz devletimizin ve demokrasinin yanındayız” mesajını verdiler. Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt ile Genel Sekreter Adnan Öztürk ve özel futbolcular, Erzurum halkından yoğun ilgi gördü.
En Son Haberler
-
Elmalı, EFOR Şirketine Pazartesi gününe kadar süre verdi... MHRS çalışanlarının maaşları ödenmedi, mağdurların sesi Elmalı devreye girdi.
-
Elmalı’dan ‘‘kavram tehlikesi’’ uyarısı! Elmalı, süreçle ilgili çözülmesi gereken en önemli noktanın "Toplumsal Direnç" olduğu söylemini eleştirdi.
-
Elmalı, emeklilerin yaşadığı yalnızlığa dikkat çekti... Av. Ebubekir Elmalı’dan Anlamlı Sitem: “Emekliler Zorda, Uğrayın Bence”
-
MHRS direnişine Elmalı’dan siyah çelenkli destek Siyah çelenk bırakarak, “Asgari ücret değil, asgari insanlık bekliyoruz” pankartı açtı.
-
Elmalı assitt mağdurları için ‘‘eylem’’ kararı aldı! Avukat Ebubekir elmalı, Asist mağdurlarının sesini duyurak için eylem kararı aldı.
-
Assist Mağdurlarına Elmalı sahip çıktı Assist'te işten çıkarılması ve tazminatları ödenmeyen mağdurların sesini Avukat Ebubekir Elmalı duydu.
-
Ebubekir Elmalı’dan Aysima’ya anlamlı ziyaret Avukat Ebubekir Elmalı, Aysima’yı hastanede ziyaret ederek moral desteği verdi.
-
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü Gülen'in ölüm haberini yeğeni Ebuseleme Gülen ve FETÖ terör örgütüne yakın internet siteleri de doğruladı.
-
Erzurum uçmak istiyor! İmza kampanyası başlatıldı change.org’da ‘Sahipsiz Şehrin Sakinleri Uçak İstiyor!’ başlığı ile kampanya başlatıldı.
-
Vali Çiftçi; “Bereket sofrasına ortak olalım” Vali Çiftçi'ye sunum yapan Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, 7 ilde iftar verildiğini belirtti.