SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Devletin zirvesi bu düğünde buluştu!
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm GÜNDEM Haberleri | 18.06.2013 12:10:00 |
Recep Akdağ kızını evlendirdi, düğüne Cumhurbaşkanı, Başbakan, TBMM Başkanı ve çok sayıda önemli isim katıldı.
.jpg)
RADARHABER / ANKARA
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ’ın kızının nikah törenine katıldı.
İKTİDAR MUTLULUK POZUNA ORTAK OLDU
Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ’ın kızı Cemile Akdağ, Sami Çelebi ile ATO Congresium’da düzenlenen törenle dünya evine girdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikahta, gelin ve damadın şahitliğini Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı.Törene ayrıca Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ ve Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski bakanlar İdris Naim Şahin, Ali Coşkun, Atilla Koç, gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda milletvekili, bürokrat ve çiftin yakınları katıldı. Tören basına kapalı yapıldı.
| Takip et: @radarhaber |
|
|
YORUMLAR Yorum Yazın
-
Ayşe 18.06.2013 08:06:56
Düğün güzel geçmişe benziyor...Allah mutlu etsin..Benim takıldığım bu düğünü acaba Erzurum'da yapabilirmiydiniz..Bizde gelirdik:):)
-
Hüseyin Turan 18.06.2013 08:06:27
Sayın bakanım Allah mutlu etsin...Size her şey yakışır...
En Son Haberler
-
Elmalı, Palen hakkında suç duyurusunda bulundu…
Dadaş Avukat Ebubekir Elmalı, Palen Şirketinin cezalandırmak için harekete geçti.
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük’ten doğalgaz tepkisi
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük’ten doğalgaz rezaletine tepki: Yaşananlar utanç verici.
-
Ankara’da Erzurum rüzgarı esecek
Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu, “Erzurum Tanıtım Günleri” için hazırlıklarını sürdürüyor.
-
Elmalı, EFOR Şirketine Pazartesi gününe kadar süre verdi...
MHRS çalışanlarının maaşları ödenmedi, mağdurların sesi Elmalı devreye girdi.
-
Elmalı’dan ‘‘kavram tehlikesi’’ uyarısı!
Elmalı, süreçle ilgili çözülmesi gereken en önemli noktanın "Toplumsal Direnç" olduğu söylemini eleştirdi.
-
Elmalı, emeklilerin yaşadığı yalnızlığa dikkat çekti...
Av. Ebubekir Elmalı’dan Anlamlı Sitem: “Emekliler Zorda, Uğrayın Bence”
-
MHRS direnişine Elmalı’dan siyah çelenkli destek
Siyah çelenk bırakarak, “Asgari ücret değil, asgari insanlık bekliyoruz” pankartı açtı.
-
Elmalı assitt mağdurları için ‘‘eylem’’ kararı aldı!
Avukat Ebubekir elmalı, Asist mağdurlarının sesini duyurak için eylem kararı aldı.
-
Assist Mağdurlarına Elmalı sahip çıktı
Assist'te işten çıkarılması ve tazminatları ödenmeyen mağdurların sesini Avukat Ebubekir Elmalı duydu.
-
Ebubekir Elmalı’dan Aysima’ya anlamlı ziyaret
Avukat Ebubekir Elmalı, Aysima’yı hastanede ziyaret ederek moral desteği verdi.





