DOSİAD'tan Başkan Sekmen'e teşekkür

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 15.12.2014 09:00:00
Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSİAD), Başkan Sekmen'e teşekkür etti.
DOSİAD'tan Başkan Sekmen'e teşekkür

RADARHABER / ERZURUM
Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSİAD) Yönetim Kurulunca yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in öncülüğünde gerçekleştirilen Winterfest 2014’ün, ilin tanıtımına önemli bir katkı sağladığı, sosyo ekonomik imajını güçlendirdiği vurgulandı. 
 
SEKMEN BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Erzurum bazında, Turizmin öncelikli sektörler arasında bulunduğu, bu sektör çerçevesinde gerçekleştirilen tanıtım etkinlik ve organizasyonların, ulusal ve uluslararası bazda dikkatleri il üzerine yoğunlaştığının dile getirildiği açıklamada, ‘Sayın Sekmen Erzurum adına bir ilki başararak, ili ülke ve dünya bazında gündeme sokmuştur. Bu ilin geleceğine ciddi bir yatırımdır’ denildi.
 
ERZURUM ADINA BİR İLK
İlk kez Erzurum adına donanımlı ve manasında bir festival gerçekleştirildiğine işaret edilen açıklamada, ‘Bu festival Palandöken ve kar nimetini fırsata çeviren bir yatırım olarak kaydedilmelidir. İsmi turizme matuf olmasına rağmen, festivalin asıl önemi tarımı, sanayisi, eğitim vizyonu, sağlık kenti imajı, enerji koridoru özelliğiyle ilgilerin Erzurum’a yöneltilmesi olmuştur. Bu manada DOSİAD olarak memnuniyetimizi ve Sekmen’e olan teşekkürlerimizi kamuoyuyla paylaşmak isteriz’ ifadelerine yer verildi.
 
SEKMEN’İN VERDİĞİ MESAJ
Winterfest ile bir mesaj verildiğine değinilen açıklamada, “Böylesi devasa bir etkinlik Erzurum’un şehirlikten Büyükşehirliğe, sıradanlıktan farkındalığa kavuşma sürecinin başlangıcıdır. Hem Erzurumlu, hem bölge halkı ve hem de ülke Erzurum’u değerleri bütününde yeniden keşfetmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın armağan ettiği Universiade 2011’le bir milat yaşayan Erzurum, sayın Sekmen’in farkındalık yatırımıyla Erzurum’un kış turizmi ölçütünde bir dünya kentliliğini tescil ettirmiştir.” denildi.
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler