En Talihsiz Talihli Erzurum'dan

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 29.12.2017 10:29:00
Sadece Erzurumlu talihli, hem kazandığını, hem de hayatını kaybetti.
En Talihsiz Talihli Erzurum'dan

RADARHABER / ERZURUM

Bugüne kadar büyük ikramiye kazananların çoğunluğu kazandığını kaybedip önceki hayatına geri döndü. Sadece Erzurumlu talihli, hem kazandığını, hem de hayatını kaybetti.

2018 Milli Piyango ikramiyesi 61 Milyon TL...Duyunca bile hayalleriniz bir anda belirmeye başlıyor… Kim istemez ki kendisine çıkmasını! Çekiliş anını bekleyen onlarca insan, büyük ikramiyenin sahibi olunca, belki de kendini dünyanın en şanslı insanı hissediyor… Hissetmesine de  kazananların pekte talihli olduğu söylenemez. Yaşananlar bunun en büyük göstergesi.

 

 

EN TALİHSİZ TALİHLİ ERZURUMLU AHMET BAYRAM

 

Emeksiz paradan mıdır bilinmez, talihlilerin neredeyse tamamı talihsiz bir yaşamın içine sürükleniyor. Milli Piyango´da, yılbaşı büyük ikramiyesini kazananların üzerlerine karabasan çöküyor adeta. Bugüne kadar dramlarını gazetelerden okuduğumuz en talihsiz talihliler arasında, en kötüsü Erzurumlu Ahmet Bayram´ın yaşadıkları. Çünkü Ahmet Bayram, hem kazandıklarından, hem de hayatından oldu.

 

İLK İŞ OLARAK PERUK ALIP KARISINI BOŞADI

 

Erzurumlu Ahmet Bayram´ın (43) hayatı, 2005 yılbaşında çeyrek biletine büyük ikramiyenin isabet etmesiyle bir anda değişti. Uzun süredir işsiz olan 9 çocuk babası Bayram, hemen ailesiyle birlikte Ankara´ya giderek 5 milyon liralık ikramiyenin 4´te biri olan 1 milyon 250 bin TL´sini aldı. Parasıyla ilk iş olarak kendisine peruk alan Bayram, İstanbul´a yerleştikten sonra eşini de boşadı. Kendisini gece hayatına veren Ahmet Bayram, bir süre sonra gece kulübünde tanıştığı kadınla evlendi. 5 aylık hamile olduğu öne sürülen bu kadından da bir çocuk bekleyen Bayram, tüm kazandıklarını kaybetti.

 

BANYODA İNTİHAR ETTİ

 

Olay günü akşam saatlerinde eski eşinin yaşadığı Pendik´teki eve giden Ahmet bayram, çok borcu olduğunu söyleyerek eski eşinden üzerine yaptırdığı gayrimenkullari satarak parasını vermesini istedi. Olumsuz yanıt alınca da 23.00 sıralarında banyoya girip kendisini kalorifer borusuna asarak intihar edip yaşamına son verdi.  Ahmet Bayram´ın gece hayatı ve kumar düşkünlüğü olduğu ve bu yüzden de kısa sürede kendi üzerine kayıtlı olan gayrımenkullari tek tek sattığı öğrenildi. Parası bitince eski eşinin üzerine kayıtlı olan gayrımenkulleri satmak istediği bu yüzden de evde sık sık huzursuzluk olduğu iddia edildi.

 

"TEHDİTLER ALIYORUM" DEMİŞTİ

 

Piyango talihlisi olduğunu açıkladıktan sonra tehditler aldığını öne süren Ahmet Bayram, 2005 Aralık´ında savcılığa başvurmuştu. Bayram başvurusu sonrası yaptığı açıklamada, "Ben bu memlekette kimseye haraç vermem. Ben garibanlığı çektim, eğer garibansa yardım ederim. Ama tehdit, haraç zoruyla ben babama bile para vermem. Evimi telefonla rahatsız ediyorlar. Cep telefonumla da beni tehdit ediyorlar. (Çocuğunu kaçırırız diyorlar). Ben bir çocuğumu o paraya değişmem ama kimseye de haraç vermem. Beni tehdit edenleri tanımak için gerekirse o parayı devlete veririm" demişti. 

 

MİLYONLARIN AHI...

 

Kimseye hayrı olmayan şans oyunları ile ilgili ortak görüş ise, şöyle; “Milyonlarca kişinin para verdiği biletlerden bir iki kişi yararlanırsa böyle olur. Hepsinin ahı var, hayrı olmaz.´´ (Kaynak: Güne Bakış Gazetesi)    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler