Erzurum'da hafta sonu yasağı kalktı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 01.03.2021 22:00:00
Erzurum'da hafta sonu yasağı kalktı, okullar ve işyerleri açılıyor...
Erzurum'da hafta sonu yasağı kalktı!

RADARHABER / ERZURUM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kademeli normalleşmenin ele alındığı Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı. Erzurum'un da aralarında bulunduğu bir çok ilde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kalktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklama ile hafta sonu kısıtlaması, düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken yüksek ve çok yüksek illerde bir müddet daha devam edecek.
 
 
İŞTE ALINAN KARARLARI
 
 
Erzurum orta riskli iller arasında yer alarak hafta sonu uygulanan kısıtlamadan artık muaf olacak. Her gün uygulanan 21:00-05:00 kısıtlaması tüm yurtta devam edecek. Erzurum'da ilkokullar, ortaokullar ve liseler dahil eğitim-öğretime başlanacak Sokağa çıkma saatlerinde, 65 yaş üstü 21 yaş için kısıtlama Erzurum'da kalktı. Restoranlar 07:00 - 19:00'da %50 kapasite ile açılacak.
 
 
Türkiye Geneli Risk Gruplarına Göre İller!
 
 
Düşük riskli iller

Haritaya göre Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır düşük riskli (mavi) iller kategorisinde yer aldı.

 
Yüksek riskli iller

İstanbul ve İzmir'in yanı sıra, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Çanakkale, Muğla, Antalya, Kütahya, Bilecik, Düzce, Bolu, Zonguldak, Karaman, Mersin, Niğde, Kırıkkale, Kayseri, Kilis, Artvin ve Ardahan yüksek riskli (turuncu) iller oldu.

Çok yüksek riskli iller

Edirne, Balıkesir, Sakarya, Burdur, Konya, Aksaray, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Osmaniye ve Adıyaman ise çok yüksek riskli (kırmızı) iller olarak belirlendi 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler