ETSO'dan Vali'ye 'hoş geldin'ziyareti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 12.06.2013 15:10:00
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ekibiyle birlikte Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi.
ETSO'dan Vali'ye 'hoş geldin'ziyareti

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi. 
Kendisini makamında ziyaret eden ETSO heyetiyle tek tek tanışan Vali Altıparmak, ilin ekonomisi hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’ten bilgi aldı.
 
VALİ: HEYECANLIYIM
Erzurum’da görev yapacak olmanın kendisini mutlu ettiğini ve heyecanlandırdığını ifade eden Vali Altıparmak, Erzurum’a en iyi hizmeti yapmak için ildeki bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarıyla da koordineli bir şekilde faydalı çalışmalar yapılacağını söyledi. 
 
YÜCELİK: FIRSAT VERİLMELİDİR
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik ise, Erzurum’un kalkınması ve gelişmesi adına yapılan her türlü çabaya destek verdiklerini belirterek, “Şehrimiz, turizm, sağlık, eğitim, ulaşım ve hizmet sektörlerinde önemli yatırımların yapıldığı, artık adından sıkça söz edilen bir il oldu. Erzurum, önüne gelen fırsatları değerlendirmek için gayret gösteriyor. Hizmet sektöründe sağlanan istihdam kadar, sanayi sektöründe de istihdam sağlayamadığımız sürece ülke üretimine bir katkı sağlayamayız. Kalkınmanın en önemli ayaklarından birini oluşturan üretimin olmadığı yerde de gelişmenin de istenilen seviyede olması asla beklenemez. Kısacası, kalkınmak için çok çalışmalı, üretmeli, ürettiğimizi hem iç pazarda, hem de dış pazarda satmalıyız. Bu konuda da Erzurum’un konumunu ve cazibesini göz ardı etmeden, buradaki yatırımcıya, ticaret erbabına ve girişimcilere fırsatlar verilmelidir” diye konuştu.
Etiketler : ETSO, Vali, Altıparmak, Yücelik,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler