FETÖ sanıkları tek tip elbise giyecek

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 16.07.2017 04:27:00
Erdoğan, "FETÖ'cülerin bunlar iyi günleri" dedi ve yeni uygulamayı açıkladı.
FETÖ sanıkları tek tip elbise giyecek

RADARHABER / ERZURUM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "FETÖ'cülerin bunlar iyi günleri. Başbakanla konuştum, bunları mahkemeye çıkartırken Guantanamo'da olduğu gibi tek tip elbiseyle çıkaralım" dedi.
15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik operasyon düzenleyen darbeci teröristler, üçüncü kez hakim karşısına çıkarılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehitler Köprüsündeki büyük buluşmada FETÖ'cülerin tek tip elbiseyle duruşamalara çıkarılacağının sinyalini verdi. Erdoğan "Artık fetöcüler Guantanamo'daki gibi mahkemelere çıkarken "tek tip" elbise giyecekler. " ifadelerini kullandı
 
Erdoğan, "Dikkat ederseniz 15 Temmuz darbesine katılanların hiçbirinin yüzünde şu ana kadar en küçük bir pişmanlık emaresi göremezsiniz. FETÖ yapılanması içinde yer alan diğer kişilerin durumları da büyük ölçüde aynıdır. Demek ki bunlar gaflet haliyle değil, taammüden, kasten ülkemizi sırtından hançerlemek istediler. Türk milleti aman dileyene ne kadar merhametliyse ihanetinde ısrar edene de o kadar şedittir. O hainler kapatıldıkları cezaevlerinin duvarları arkasında çürüyüp giderken bunları düşünecek çok zamanları olacak." diye konuştu.
 
 

"HERO" TİŞÖRTÜ İLE ŞOV YAPTI

Darbeci teröristin giydiği tişörtün üzerinde Türkçe anlamı "Kahraman" olan "Hero" yazıyordu. Mahkemeye "Hero" tişörtüyle giden FETÖ sanığı, mahkemede gergin anların yaşanmasına neden olmuştu. Adalet Bakanlığı da FETÖ tutuklularının kıyafetlerinin toplanacağını ve "HERO" tişörtü gibi mesaj içerenlerin giydirilmeyeceğini açıklamıştı. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler