SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Gazeteci Türkez Demokrasi Nöbetinde Konuştu
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm GÜNDEM Haberleri | 26.07.2016 15:15:00 |
Gazeteci yazar Ayhan Türkez, Erzurumdaki demokrasi nöbetinde konuştu.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Kardelen TV program yapımcısı Gazeteci yazar Ayhan Türkez ‘Bu kutlu durakta, bu mübarek beldede, ecdadın önce vatan, sonra vatan ve ebediyen vatan şiarını ayakta tutan Dadaşlar, 12 Mart 1918, 23 Temmuz 1919 gibi yeni bir tarih yazdınız. Ejdadın ruhu bu asil duruşla muazzez oldu. Sizler de ilelebet aziz olunuz’ dedi.
Türkez, “Bir milletvekili ağabeyimin dediği gibi, Erzurum Ruhu olan şehir..Erzurum ruhunu ve bedenini vatan, millet, devlet ve ilayı kelimetullah için adayanların şehri. Devlet, vatan, millet ve bayrak birdir diyenlerin şehri. Tarihin şeref levhasında kaydedilecek bu asil nöbetinizde Nene Hatun sizinle beraber..Alvarlı Efem aramızda. Abdurrahman Gazi Hazretlerinin duası sizlerle..Vatan size, siz Allaha emanetsiniz..” diye konuştu.
15 Temmuz gecesinden bugüne kadar Erzurum’da demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlarla sohbet ederek Erzurum’un nabzını tutan İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Yakutiye meydanında halka hitap etti.
Türkez; “Biz Erzurum’uz, Siz Erzurumlusunuz. Hepimiz biriz. Biz kar altında üşüyeceğiz birileri Pensilvanya’da ısınacak. Yok öyle bir şey. Eyy FETÖ İşte demokrasi, işte meydan, işte Erzurum, İşte Dadaşlar, işte Yakutiye buyurun…” diye konuştu.
Türkez, Milli İrade Platformu’nda dadaşların hainlere karşı asil duruşuna dikkat çektiği konuşmasında, yılmadan, yorulmadan Demokrasi nöbetine katılan Dadaşlara teşekkür etti.
İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez, 15 Temmuz’da hain kalkışmada bulunan, şerefli Türk askerine leke getirmeyi amaç edinen hain güruha en güzel cevabı Dadaşların verdiğini vurguladı. Milli İrade Platformu’nda Türkiye Cumhuriyeti’nin Dadaş evlatlarına seslenen Türkez, “Birliğimizi dirliğimizi 15 Temmuz’da cümle aleme en güzel şekilde gösterdiniz. Sağ olun, Var olun, ebediyen Dadaş olun..” dedi
Vatan dendiğinde ilk akla gelen şehrin Erzurum olduğunu kaydeden Türkez, “Erzurum ‘önce vatan’ diyenlerin otağı. Bunu 15 Temmuz’da bir kez daha tüm dünyaya gösterdiniz. Hainlere korku salan duruşunuzla tarih yazdınız. Bu psikopat, gözü dönmüş hainlere en güzel cevabı sizler verdiniz. Allah hepinizden razı olsun.” diyerek, Erzurum’da olmaktan, Erzurumlu olmaktan büyük onur duyduğunu belirtti.
Türkez’in yaptığı konuşma, Demokrasi Nöbetini Erzurum’da yerine getiren AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve meydanı dolduran Türkiye Cumhuriyeti’nin Yılmaz bekçileri Dadaşlar tarafından yoğun alkış topladı.
En Son Haberler
-
Elmalı, Palen hakkında suç duyurusunda bulundu…
Dadaş Avukat Ebubekir Elmalı, Palen Şirketinin cezalandırmak için harekete geçti.
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük’ten doğalgaz tepkisi
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük’ten doğalgaz rezaletine tepki: Yaşananlar utanç verici.
-
Ankara’da Erzurum rüzgarı esecek
Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu, “Erzurum Tanıtım Günleri” için hazırlıklarını sürdürüyor.
-
Elmalı, EFOR Şirketine Pazartesi gününe kadar süre verdi...
MHRS çalışanlarının maaşları ödenmedi, mağdurların sesi Elmalı devreye girdi.
-
Elmalı’dan ‘‘kavram tehlikesi’’ uyarısı!
Elmalı, süreçle ilgili çözülmesi gereken en önemli noktanın "Toplumsal Direnç" olduğu söylemini eleştirdi.
-
Elmalı, emeklilerin yaşadığı yalnızlığa dikkat çekti...
Av. Ebubekir Elmalı’dan Anlamlı Sitem: “Emekliler Zorda, Uğrayın Bence”
-
MHRS direnişine Elmalı’dan siyah çelenkli destek
Siyah çelenk bırakarak, “Asgari ücret değil, asgari insanlık bekliyoruz” pankartı açtı.
-
Elmalı assitt mağdurları için ‘‘eylem’’ kararı aldı!
Avukat Ebubekir elmalı, Asist mağdurlarının sesini duyurak için eylem kararı aldı.
-
Assist Mağdurlarına Elmalı sahip çıktı
Assist'te işten çıkarılması ve tazminatları ödenmeyen mağdurların sesini Avukat Ebubekir Elmalı duydu.
-
Ebubekir Elmalı’dan Aysima’ya anlamlı ziyaret
Avukat Ebubekir Elmalı, Aysima’yı hastanede ziyaret ederek moral desteği verdi.





