Gazetecilere çirkin saldırı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 24.05.2013 15:56:00
Erzurum Teknik Üniversitesi’nin ‘Bahar Şenlikleri’ etkinliklerini takip eden basın mensupları, kendini bilmez bir görevlinin saldırısına uğradı.
Gazetecilere çirkin saldırı!

 
RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Teknik Üniversitesi’nin ‘Bahar Şenlikleri’ etkinliklerini takip eden basın mensupları kendini bilmez bir görevlinin saldırısına uğramıştır. ETÜ’nün basın biriminde görevli olan ve aynı zamanda etkinlikte sunuculuk yapan Basın ve Hakla İlişkiler Uzmanı Ahmet Sadık Yıldırım platformda fotoğraf çeken gazetecilere yönelik, “Çıkın gidin lan”, “Güvenliği çağırın atsınlar bunları dışarı”, “Atın bunları dışarı” ve “Defolun” şeklinde küçük düşürücü ifadelerde bulunmuştur. ETÜ gibi önemli bir kurumun hele ki basın biriminde görevli olan kendini bilmez bu kişinin meslektaşlarımıza ağza alınmayacak sözler sarf etmeleri bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Bu durum kamu görevi yapan gazetecilere ve vatandaşların haber alma özgürlüğüne vurulmuş bir darbedir. Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti olarak Erzurum’da gazetecilere yönelik gerçekleştirilen bu çirkin davranışı kınıyor, ilgili kişi ve Erzurum Teknik Üniversitesi’ni basın ve meslek ilkelerine saygıya davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
DOĞU ANADOLU GAZETECİLER CEMİYETİ
YÖNETİM KURULU
DAGC'DEN KINAMA

 

Etiketler : gazeteci, saldırı, Bahar,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Hakan 25.05.2013 02:05:43

    Bundan danışman da olmaz sunucu da. burjuvanın adamları bunlar. basına uzanan eller kırılsınnnnn

  • Hakan Oğuz 25.05.2013 09:05:51

    Ahlaksız adam sen git önce aynada yüzüne bak senin gibi danışmanın...

  • hasan 24.05.2013 10:05:36

    bunun gibi haydutları oraya çıkarıpta basın halkla ilişkiler uzmanı yapanda kabahat sen kim oluyorsunda bir fikir emekçisine el kaldırıp hkaret edebiliyorsun. yeri geliyor o insanlar sadece vatandaşı bilgilendirmek ve bir yerde ammeye hizmet için hak ettikleri maaşın kat kat altında zor şartlarda mesleklerini icra ediyorlar. bu çirkin hareket karşılıksız kalmamalı cemiyetlerde sadece kınama bildirleri ile kalmamalı o adamı oradan indirmeli....

En Son Haberler