SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
“Gazi Meclis'te o gece neler yaşandı” konferansı
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm GÜNDEM Haberleri | 29.05.2017 17:05:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Atatürk Üniversitesi Erzurum Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği ‘Maveranın Gülleri’ programına katılmak için Erzurum’a gelen, Adana Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti. Atatürk Üniversitesinde bulunmaktan ve öğrencilere hitap etmekten memnuniyet duyacağını aktaran Milletvekili Ünüvar, Rektör Çomaklı’ya ‘Gazi Mecliste O Gece’ isimli kitabını hediye etti.
Hain darbe gecesinin tüm sırlarının aydınlanması ve gelecek nesillere aktarılması adına bu tür eserlerin oldukça önemli olduğunu dile getiren Çomaklı, ziyaretinden dolayı Adana Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar’a teşekkür etti.
Ziyaretin ardından, Prof. Dr. Necdet Ünüvar tarafından, 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleşen “Gazi Meclis’te O Gece Neler Yaşandı” konferansına yoğun katılım oldu.
Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Dursun Kaya’nın açılış konuşması yaptığı programa; Adana Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Yatkın, Erzurum Gençlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenciler katıldı.
Adana Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar konuşmasında, mezun olduğu üniversiteye tekrar dönmüş olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: “15 Temmuz gecesi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, milletimizi, demokrasimizi yok etmek isteyen hainleri, milletin silahlarını yine bu millete doğrultarak, kanlı bir darbe girişiminde bulundu. Ama milletimiz; tıpkı Çanakkale’de, tıpkı İstiklal Savaşımızda olduğu gibi ölümü göze alarak, darbeci hainlere gereken cevabı verdi” dedi. O geceyi an be an anlatan ve telsiz konuşmalarını konuklara dinleten Milletvekili Ünüvar: “ Helikopter ve uçaklarla başta millet meclisimiz olmak üzere, ülkemizin birçok stratejik noktası bombalanarak çökertilmeye çalışıldı. Yine aynı zamanda halkın üzerine kurşun yağdıran zalimler, yüzlerce vatandaşımızın şehit, binlercesinin de gazi olmasına sebep oldular” şeklinde konuştu.
.jpg)
En Son Haberler
-
"Bağımlılıkla mücadele topyekün olmalı"
Toplantıda; bağımlılıkla mücadele kapsamında ilimizde yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
-
DAGC'nin "Doğu'nun Medya Oscarları" sahiplerini buldu
DAGC tarafından düzenlenen Ödül Töreni, basın camiasını buluşturdu.
-
TPF Başkanı Ömer Düzgün’den 15 Temmuz mesajı
Başkan Düzgün, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
-
Başkan Sunar, temiz siteyi plaketle ödüllendirdi...
Başkan Sunar, temizliği ve düzeniyle dikkat çeken siteyi ödüllendirdi…
-
Yakutiye’de çocuklar sıfır atık şenliğinde eğlendi
Yakutiye'de çocuklar "sıfır atık şenliği" ile hem eğlendi hem doğayı yeşertti
-
İbrahim Erkal’a vefa gecesine yoğun ilgi
Başkan Sunar, İbrahim Erkal’ın sadece bir sanatçı değil, Erzurum’un sesi ve ruhu olduğunu ifade etti.
-
Elmalı: Hala enkaz altından çıkartılamayan konular var
Üç yıl geçti. Hala enkaz altından çıkartılamayan konular var.
-
Elmalı: Kongre binası yıkılamaz
Elmalı hukuki boyutunu anlatıp, kongre binası yıkılamayacağını açıkladı.
-
Elmalı'dan minik Teoman’a umut eli
Tanınmış Erzurumlu Hukukçu Ebubekir Elmalı, SMA hastası minik Teoman’a umut oldu.
-
Elmalı, Palen hakkında suç duyurusunda bulundu…
Dadaş Avukat Ebubekir Elmalı, Palen Şirketinin cezalandırmak için harekete geçti.




