Gülerce: Gülen Benim İçin Ölmüştür

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 27.09.2015 20:32:00

RADARHABER / ERZURUM
 
Bir zamanlar camianın yakın isimlerinden olan Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'e canlı yayında demediğini bırakmadı.
Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'i çok sert sözlerle eleştirdi. Paralel yapının en büyük hatasının AK Parti gibi milletçe sevilen bir hükümete toslamak olduğunu söyleyen Hüseyin Gülerce, 'Fethullah Gülen kendi tabanını Erdoğan nefretiyle doldurdu' dedi.

'İNSANLARA GÜBRE DİYOR'
Fethullah Gülen'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve hükümete yönelik söylediği 'toprağa gübre gibi düşeceksiniz' sözünü hatırlatan Gülerce, 'Fethullah Gülen insanlığa hitaben gübre diyor insanlar toprağa düşünce cesetleri düşer, insana gübre denmez. Hayvanların pisliği toprağa gübre gibi düşer. Yaptığı hakaretin büyüklüğünü görüyor musunuz? Din alimi diye pohpohlanan bir insanın ağzına bu laf yakışıyor mu? Ben onların vicdanına sesleniyorum; ağzından böyle laflar çıkan insanın arkasından nasıl gidiyorsunuz? Türkiye'nin seçilmiş insanlarına gübre diyor bir din aliminin ağzına yakışıyor mu bu ifadeler?' şeklinde konuştu.

'KENDİSİNİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN YERİNE KOYUYOR'
Fethullah Gülen'in kendisini peygamber efendimizin yerine, Cumhurbaşkanı'nı da Ebu Cehil'in yerine koyduğunu söyleyen Hüseyin Gülerce 'bu nasıl bir din alimi yahu' diyerek tepkisini dile getirdi.

'FETHULLAH GÜLEN BENİM İÇİN VEFAT ETTİ'
Kendisi için Fethullah Gülen'in beddua seansından sonra vefat ettiğini söyleyen Hüseyin Gülerce 'Benim nazarımda ve benim gibi Fethullah Gülen'e saygı besleyen insanların gözünde o hoca efendi vefat etti. Artık öyle bir insan yok. Çünkü bizim hoca efendi dediğimiz insanın ağzından Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'na hükümetine gübre diye hitap edilmiyordu. Onun öyle bir üslubu yoktu. Üslubunu liğme liğme etti doğradı. Üslubuna kan doğradı. Üslubuna pislik bulaştırdı. Nasıl hoca efendi diyecem ben şimdi ona? O artık hoca efendi değil. O artık Fethullah Gülen. Ben artık Fethullah Gülen diyorum. Artık ona sayın da demiyorum' şeklinde konuştu. 
Etiketler : Erzurum, canlı, yayın, ortak,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler