Güzelova şenlikle coştu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 18.06.2013 12:38:00
Güzelova Mahallesi Bahar Şenlikleri’nin 3.’sü Gerçekleştirildi.
Güzelova şenlikle coştu

RADARHABER / ERZURUM 

Güzelova Mahallesi Bahar Şenlikleri’nin 3.’sü gerçekleştirildi. Geçen yıllara oranla katılımın yüksek olması etkinlikleri organize eden Güzelova Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Harun Köse ve yönetimini sevindirdi. 
Şenliklere Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı, çeşitli derneklerin başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Kahvaltıyla başlayan program’da ilk olarak Güzelova Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Harun Köse bir konuşma yaptı. Köse konuşmasında, “Bu tür faaliyetlerin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin yanı sıra, iş yoğunluğunu ve stresini atmamız için de iyi bir fırsat.” dedi.
Daha sonra söz alan Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı ise Güzelova Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin, yatılı kuran kursları gibi hayırlı hizmetlere imza atmasından dolayı dernek başkanından en alt kademedeki emeği geçenlere teşekkür etti.Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’ta, “yurdumuzun her yerinde görmek istediğimiz tablo bu. Birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve dayanışma içinde keyifli organizasyonlar yapılması. Bu nedenle ben şenliklere ön ayak olan bu güzel topluluğu bir araya getirmeyi başaran dernek yönetimine teşekkür ediyorum ve bunun bütün mahallelerimize örnek olmasını diliyorum.” dedi.
Gezi parkı olaylarını da hatırlatan Korkut, orada bulunan esnafımızın ve kamuya ait yerlerin ciddi zarara uğradığını bunların ise görmek istemediğimiz tablolar olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından güreş, halat çekme, su taşıma, kör ebe ve traktör çekme müsabakaları yapıldı. Yarışmalarda dereceye giren sporculara madalya ve hediyeler verildi.
Günün finalinde ise mahalle sakinleri topluca halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Öte yandan Güzelova Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Basın sözcüsü Nuri Çakar, “Dernek çalışmalarımızın bu denli ilgi görmesi ve güzel geçmesinde hiç kuşkusuz gerek internet sitelerinde, gerek ekranlarında gerekse gazete sayfalarında bizlere yer veren yerel basınımızın emeği çok büyüktür. Bu nedenle bizlerden desteğini esirgemeyen bütün basın kuruluşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler