Hasan Cengiz yargıya gidiyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 30.08.2023 16:52:00
Hasan Cengiz, aleyhinde başlatılan karalama kampanyasını yargıya taşıyacak.
Hasan Cengiz yargıya gidiyor

RADARHABER / ERZURUM
Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Genel Başkanı Hasan Cengiz, aleyhinde başlatılan karalama kampanyasını yargıya taşıyacağını duyurdu. Gazeteci Levent Gültekin’in Youtube kanalında yaptığı bir programda Hasan Cengiz hakkındaki iddiaları, mahkemelik oluyor. İddiaların asılsız olduğunu belirten Hasan Cengiz, konuyu yargıya taşıyacapını bizzat kendisi açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gültekin’in iddialarını “saçma” olarak değerlendiren Cengiz, paylaşımında şunları kaydetti: 
“Gazeteci Levent Gültekin, kendisine ait YouTube kanalında yaptığı “Siyasette Tuhaf İlişkiler ve Meral Akşener’in Özrü”  başlıklı programında, şahsımla ilgili olarak akla hayale sığmayacak iddialarda bulunmuş, doğruluğundan emin olmadığını kendisinin de dile getirdiği bir mail üzerinden şahsımı hedef alıcı bir takım açıklamalarda bulunmuştur. 
Gazeteci; doğru bilgiyi yayan, herhangi bir kaynaktan edindiği bilgiyi de mutlaka doğrulatan kişidir. Ancak Levent Gültekin’in, doğruluğundan kendisinin bile emin olmadığı bir bilgi üzerinden çeşitli iddialarda bulunması, aslında ne kadar kötü niyetli olduğunu gözler önüne sermektedir. 

Gültekin’in açıklamaları ve iddiaları baştan sona saçma, asılsız ve mesnetsizdir. Dolayısıyla Levent Gültekin’le bundan sonraki süreçte görüşeceğimiz zemin, kesinlikle yargı olacaktır. Kaynağından ve doğruluğundan emin olmadığı bir mail üzerinden şahsımı nasıl ki hedef aldı ve töhmet altında bıraktıysa, bunun hesabını da yargı önünde yine kendisi verecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler