Herkes oradaydı olması gereken kişiler yoktu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 12.12.2014 14:42:00

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve kış sporları federasyonlarının katkılarıyla düzenlenen Kış Festivali (Winter Fest), basın toplantısıyla start aldı. Festival, Palandöken'in tanıtımı için büyük önem taşıyordu. Birçok ulusal televizyonun canlı yayınladığı ve Türk spor basının önemli isimlerinin de katıldığı basın toplantısına, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın katılmaması şaşkınlık yarattı. Erzurum'un turizmde yeniden bir ivme kazanması amacıyla düzenlenen ve Palandöken için büyük önem arzeden toplantıda, gözler  Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı aradı. Ama Başkan Bulutlar, önemli organizasyona katılmadı. 
 
ALİ KORKUT KATILDI ORHAN BULUTLAR KATILMADI
Başkan Bulutlar'ın toplantıya neden katılmadığı merak konusu oldu. Herhangi bir mazeret bildirmeyen Başkan Orhan Bulutlar'ın o saatlerde belediyede olduğu ve halk toplantısına katılmayı tercih ettiği öğrenildi. Başkan Bulutlar'ın bu hareketi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le aralarının iyi olmadığı için toplantıya katılmadığı şeklinde yorumlandı. Palandöken'in tanıtımı ve doğal olarak ta Erzurum'un menfaatleri için büyük önem arzeden toplantıya, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un  katılması büyük bir duyarlılık örneği olarka yorumlandı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın katılmaması ise  yadırgandı ve tepki çekti. Tepki gösterenlerin ortak görüşü ise, 'Erzurum'un menfaatleri kişisel sorunlara kurban edilmemeli' oldu. Toplantıya, Erzurum Valisi Ahmet Alltıparmak'ın da katılmaması dikkat çekti. 
Etiketler : Erzurum, spor, kış, wınter,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Ali 13.12.2014 12:12:14

    Sayın başkana sormak lazım bügünde yoksanız hangi gün olacaksınız.Asfalt yaparak değil Palandöken için çalışarak haber olun

En Son Haberler