Hınıslıoğlu'nu makamında kabul etti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 18.06.2013 12:05:00
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu’nu makamında kabul etti.
Hınıslıoğlu'nu makamında kabul etti

RADARHABER / ERZURUM 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 365 oda borsa seçimleri devam ederken, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu seçimlerini tamamlayan Oda Borsa Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul ediyor. 
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, seçimlerini tamamlayan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu’nu makamında kabul etti. Kabul sonrası ziyarete ilişkin bilgi veren Başkan Hınıslıoğlu şunları söyledi: “Seçimlerimiz tamamlandı. Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’yla bugün bir görüşme yaptık. Ağustos ayında yapılacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği seçimlerinde Sayın Başkanımızı desteklediğimizi , kendisinin yanında olduğumuzu ,kendisi ile birlikte olduğumuzu kendilerine ilettim. Zaten daha önceki süreçte de bunu yazılı olarak kendilerine beyan etmiştik. bugünde sözlü olarak kendilerine beyan ettim. Görüşmemiz bu safhada sonuçlanmıştı kendisi de bundan mutlu olduğunu ,Doğu illerine geleceğini oradaki bütün başkanlarımızı tekrar ziyaret edeceğini ,hayırlı olsun dileklerinde bulunacağını bana bildirdiler. Bu süreç içerisinde de 12 senedir Odalar ve Borsalar Birliğine gayet iyi hizmet eden bundan sonraki dönemde de hizmetlerin daha iyi olacağını çıtanın daha da yükseleceğine inandığımız için inşallah bu dönemde de Sayın Hisarcıklıoğlu’nu Odalar Borsalar Birliğine Başkan olarak seçeceğiz.”

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler