SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Hükümlülere Demonstrasyon eğitimi
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm GÜNDEM Haberleri | 28.03.2014 10:48:00 |
Hükümlülere yönelik “Çiftçi ve Hükümlülere Yönelik Eğitim ve Demonstrasyon Projesi” eğitimi verildi.

RADARHABER / ERZURUM
Hükümlülere yönelik “Çiftçi ve Hükümlülere Yönelik Eğitim ve Demonstrasyon Projesi” eğitimi verildi. İlimizde üretimi yapılan ürünlerin ürün yelpazesini genişletmek ve verimlerini artırmak, Erzurum Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlülerin rehabilitasyonunu sağlamak amacıyla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce hazırlanıp Yakutiye İlçe Müdürlüğü ile müştereken uygulamaya konulan üç yıl süreli “Çiftçi ve Hükümlülere Yönelik Eğitim ve Demonstrasyon Projesi” uygulanmakta.Proje kapsamında 2014 yılı içerisinde bahçe tesisi, ağaç budama eğitimi ile korunga, arpa ve tritikale tarımına yönelik eğitim ve demonstrasyon çalışmaları programlandı.Erzurum Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü sahasında ilkbaharda 2 dekar alanda kapama elma bahçesi, 40 dekar alanda korunga tesisi ile güzlük olarak 10 dekar alanda arpa tesisi ve 20 dekar alanda tritikale tesisi demostratif çalışma olarak uygulanacak. Çalışmalara alt yapı oluşturmak amacıyla Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde hükümlülere yönelik bahçe tesisi, budama ve yem bitkileri üretimi konulu eğitim toplantıları düzenlendi.Söz konusu eğitim toplantılarında; meyve bahçe tesisi, bakımı, budama, aşı yöntemleri, hastalık ve zararlılarla mücadele, gübreleme, hasat ve pazarlama korunga üretimi vb. konularda pratik ve teorik bilgiler verilmiştir. 32 hükümlü kursiyerin katıldığı eğitim toplantılarının kapanış ve sertifika töreni Dumlu Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde yapıldı.
En Son Haberler
-
Elmalı, EFOR Şirketine Pazartesi gününe kadar süre verdi... MHRS çalışanlarının maaşları ödenmedi, mağdurların sesi Elmalı devreye girdi.
-
Elmalı’dan ‘‘kavram tehlikesi’’ uyarısı! Elmalı, süreçle ilgili çözülmesi gereken en önemli noktanın "Toplumsal Direnç" olduğu söylemini eleştirdi.
-
Elmalı, emeklilerin yaşadığı yalnızlığa dikkat çekti... Av. Ebubekir Elmalı’dan Anlamlı Sitem: “Emekliler Zorda, Uğrayın Bence”
-
MHRS direnişine Elmalı’dan siyah çelenkli destek Siyah çelenk bırakarak, “Asgari ücret değil, asgari insanlık bekliyoruz” pankartı açtı.
-
Elmalı assitt mağdurları için ‘‘eylem’’ kararı aldı! Avukat Ebubekir elmalı, Asist mağdurlarının sesini duyurak için eylem kararı aldı.
-
Assist Mağdurlarına Elmalı sahip çıktı Assist'te işten çıkarılması ve tazminatları ödenmeyen mağdurların sesini Avukat Ebubekir Elmalı duydu.
-
Ebubekir Elmalı’dan Aysima’ya anlamlı ziyaret Avukat Ebubekir Elmalı, Aysima’yı hastanede ziyaret ederek moral desteği verdi.
-
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü Gülen'in ölüm haberini yeğeni Ebuseleme Gülen ve FETÖ terör örgütüne yakın internet siteleri de doğruladı.
-
Erzurum uçmak istiyor! İmza kampanyası başlatıldı change.org’da ‘Sahipsiz Şehrin Sakinleri Uçak İstiyor!’ başlığı ile kampanya başlatıldı.
-
Vali Çiftçi; “Bereket sofrasına ortak olalım” Vali Çiftçi'ye sunum yapan Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, 7 ilde iftar verildiğini belirtti.