Hüseyin Tanfer’den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 29.10.2018 15:04:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Tanfer, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz” diyerek bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ nin kuruluşunun 95. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 
Başkan Tanfer mesajında şunları kaydetti; “29 Ekim 1923'te de "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesi ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefiyle Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Tek bayrak, Tek millet, Tek vatan, Tek devlet ile kurduğumuz, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırdığımız Cumhuriyetimiz, Türk milletinin sonsuz varlığı ile ilelebet devam edecektir. Bugün, her zamankinden daha çok sahip çıkmamız gereken Cumhuriyetimiz, eşitlik, özgürlük ve çağdaşlık ilkelerini kapsamasının yanında büyük bir düşüncenin ürünüdür. Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, Büyük Önder Atatürk’ün inkılaplarıyla aydınlanmış yolda emin ve güçlü adımlarla ilerlemek zorundayız. Bu yolda yürürken asla milli değerlerimizden ödün vermemek milli birlik ve beraberliğimizi yükseltmek ve bu değerleri yarınlara sağlam olarak teslim etmekle görevliyiz. 
Bu duygularla Yedi Düvel’e karşı savaşarak Türkiye Cumhuriyetini kuran ve bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını; Cumhuriyeti kurmak, savunmak, yaşatmak ve yükseltmek için canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyoruz.”  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler