SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
İnternet Kullanıcılarına Önemli Uyarı!
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm GÜNDEM Haberleri | 09.12.2015 14:00:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Yazılım devi Microsoft İnternet kullanıcılarına , 12 Ocak'tan itibaren Internet Explorer 11'den önceki sürümlerin desteklenmeyeceğini açıkladı.Bu tarihten itibaren artık güvenlik yamaları almayacak olan Internet Explorer'ın eski sürümlerini terk etmeme durumunda güvenlik riskiyle karşı karşıya kalmanız söz konusu. Microsoft, Internet Explorer'ın eski sürümlerini kullananlar için bir uyarı daha yayınladı ve IE11 dışındaki sürümlerin önümüzdeki senenin başından itibaren güvenlik onarımları almayacağını söyledi. Bir başka deyişle Internet Explorer'ın en son sürümünden önceki sürümleri 12 Ocak 2016'dan sonra kullanmaya devam ederseniz, tarayıcınız yeni ortaya çıkacak açıklara karşı onarılmayacak. Güvenlik yamalarına ek olarak Microsoft, eski IE sürümlerine ücretsiz ve ücretli destek sunmayı da kesecek. ZDNet tarafından keşfedilen Microsoft hatırlatması, IE11 ve yeni Edge'in önceki sürümlerden daha iyi güvenlik ve performans sunduğunu da söylüyor. Microsoft, bu konudaki ilk uyarısını Eylül'de yapmış, eski web tarayıcılarının web'i güvenli tutmayı zorlaştırdığını belirtmişti. Firma geçen ay ise kurumsal müşterilerine yönelik bir hatırlatma yapmıştı. Microsoft'a göre eski web uygulamalarıyla çalışan kurumların endişe etmesine gerek yok çünkü Internet Explorer 11'in Enterprise Mode'u geriye yönelik uyumluluk sunuyor ve Microsoft tarafından tam olarak destekleniyor.
En Son Haberler
-
Elmalı, EFOR Şirketine Pazartesi gününe kadar süre verdi... MHRS çalışanlarının maaşları ödenmedi, mağdurların sesi Elmalı devreye girdi.
-
Elmalı’dan ‘‘kavram tehlikesi’’ uyarısı! Elmalı, süreçle ilgili çözülmesi gereken en önemli noktanın "Toplumsal Direnç" olduğu söylemini eleştirdi.
-
Elmalı, emeklilerin yaşadığı yalnızlığa dikkat çekti... Av. Ebubekir Elmalı’dan Anlamlı Sitem: “Emekliler Zorda, Uğrayın Bence”
-
MHRS direnişine Elmalı’dan siyah çelenkli destek Siyah çelenk bırakarak, “Asgari ücret değil, asgari insanlık bekliyoruz” pankartı açtı.
-
Elmalı assitt mağdurları için ‘‘eylem’’ kararı aldı! Avukat Ebubekir elmalı, Asist mağdurlarının sesini duyurak için eylem kararı aldı.
-
Assist Mağdurlarına Elmalı sahip çıktı Assist'te işten çıkarılması ve tazminatları ödenmeyen mağdurların sesini Avukat Ebubekir Elmalı duydu.
-
Ebubekir Elmalı’dan Aysima’ya anlamlı ziyaret Avukat Ebubekir Elmalı, Aysima’yı hastanede ziyaret ederek moral desteği verdi.
-
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü Gülen'in ölüm haberini yeğeni Ebuseleme Gülen ve FETÖ terör örgütüne yakın internet siteleri de doğruladı.
-
Erzurum uçmak istiyor! İmza kampanyası başlatıldı change.org’da ‘Sahipsiz Şehrin Sakinleri Uçak İstiyor!’ başlığı ile kampanya başlatıldı.
-
Vali Çiftçi; “Bereket sofrasına ortak olalım” Vali Çiftçi'ye sunum yapan Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, 7 ilde iftar verildiğini belirtti.