İşte Erzurum'un Yeni Valisi!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 01.06.2016 00:00:00
Uzun süredir yayımlanması beklenen Valiler Kararnamesi yayımlandı.
İşte Erzurum'un Yeni Valisi!

RADARHABER / ERZURUM
 
Uzun süredir yayımlanması beklenen Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 22 vali merkeze alındı, 24 ile yeni vali atandı, 26 valinin de yeri değiştirildi.65. Hükümetin Kurulması ve Binali Yıldırım'ın Başbakan olarak göreve başlamasının ardından yeni Valiler Kararnamesi'nin hazırlanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunuldu. Erdoğan kararnameyi onayladı.

22 VALİ MERKEZE ALINDI, 24 İLE YENİ VALİ ATANDI

İçişleri Bakanlığı'nın bir süredir üzerinde çalıştığı Valiler Kararnamesi yayımlandı. Yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 22 vali merkeze alındı, 24 ile yeni vali atandı. 26 ilin valisi kendi arasında yer değiştirdi. Ankara, İzmir ve İstanbul'a yeni vali ataması yapılmadı.
 
ERZURUM'A YENİ VALİ
 
Erzurum Valisi Ahmet ALtıparmak Denizli Valiliği görevine atanırken, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ise Erzurum Valiliği görevine getirildi. 
 
 

SEYFETTİN AZİZOĞLU KİMDİR?
Seyfettin Azizoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1987 yılında mezun oldu. Yeşilli, Alacakaya, Gölköy, Delice, Banaz, Geyve, Güngören kaymakamlıkları, Bitlis ve Burdur’da Vali Yardımcılığı yaptı. Ağustos 2012 tarih ve 2012/3511 Sayılı Kararname ile Ardahan Valisi olarak atandı. 23 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler kararnamesi ile Bartın Valiliğine atandı. Son kararname ile Erzurum Valiliğine atanan Seyfettin Azizoğlu, evli ve 3 çocuk babası. 

 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler