İthal Adaya ilk tepki Işıl Bedirhanoğlu'ndan

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 29.11.2013 12:15:00

RADARHABER / ERZURUM
Ak Parti’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Rize Hemşin kökenli Mehmet Sekmen’i göstereceği yönündeki iddialar kentte ‘sessizce’ karşılanırken, ilk tepki TEMA Vakfı Erzurum Temsilcisi Işıl Bedirhanoğlu’ndan geldi. Yazılı bir açıklama yapan Bedirhanoğlu, “Dikkate alınmayan bir STK’lı ve Erzurumlu olarak ‘Seçin bu insanları’ kararına isyan ediyorum” dedi. İstanbul Kartal eski Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Ak Parti’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği yönündeki güçlü iddialara ilk tepki TEMA Vakfı İl Temsilcisi’nden geldi. Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki Salı günü yapılacak olan partisinin grup toplantısında adayı açıklaması beklenirken, yazılı bir açıklama yapan Bedirhanoğlu, Erzurum’da ‘SEÇİN’ heyecansızlığına itirazım var” dedi. 14 yıldır TEMA Vakfı’nın etkin bir üyesi ve son 6 yıldır da temsilcilik yaptığını anımsatan Bedirhanoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
 
“BU ŞEHRİN ÜZERİNE ÖLÜ TOPRAĞI SERPMİŞLER”
“İlk defa seçim öncesi bu kadar enteresan bir sessizlik var bu şehirde. Önceden birçok partinin Genel Başkanı ya da Genel Başkan Yardımcısı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine adaylarla ilgili fikirlerini sorardı. Milletvekili seçimleriyle ilgili olarak hiçbir zaman yorum yapmadım, Ancak belediye hizmet işidir. Bu hizmette özellikle o şehirde yaşayan insanları ilgilendirir. Seçilen belediye başkanı da bu şehirden gitmez. Burada bizimle aynı havayı solur. Ben dikkate alınmayan bir Erzurumlu ve sivil toplum kuruluşu üyesi olarak ‘Seçin bu insanları’ kararına isyan ediyorum. Tanımadığım ve tanıdığım hiçbir projesi ya da çevre politikası olmayan, derdi hep kendi çıkarları olan insanları seçmek zorunda kalmak istemiyoruz. Biz profesyonel projelerle karşımıza çıkan, bu şehri tanıyan, bu şehre emek vermiş insanları aday olarak görmek istiyoruz. Bu kadar sivil toplum kuruluşu varken, söz bana mı düşer, düştü işte. Çünkü bu şehrin üzerine ölü toprağı serpmişler.”
Etiketler : Erzurum, tepki, aday, ithal,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Hande 11.02.2015 12:02:12

    ADALET VE KALKINMA PARTİLİ OLMAYIN BEDELİ 5TL SEÇİM SONRASI GELSİN MÜDÜRLÜK DAİRE BAŞKANLIĞI MÜSTEŞARLIK DANIŞMANLIKLAR OLMADI KUDAKA SODES KOSGEB AB POREJELERİ KAPARSINIZ ( ! ) ÇEVİR KAZI YANMASIN VATANDAŞ... TÜRK ANASI BUNLARA ALET OLMAMALI OLMAZDA...TEMA ÜYELİKLERİMİZİ İPTAL ETTİRİYORUZ... SELAM ve DUA ile

En Son Haberler