Karadayı Başbakan Erdoğan'la görüştü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 05.03.2014 14:03:00
Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı,Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü.
Karadayı Başbakan Erdoğan'la görüştü

RADARHABER / ERZURUM
Yerel medya temsilcilerinin katıldığı toplantı sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüşen Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, Pusula Gazetesi, Kardelen Televizyonu ve inşaat sektöründeki yatırımları hakkında bilgi verdi. 
Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Metin Karadayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Pusula Gazetesi ve uydudan yayın yapan Kardelen televizyonu hakkında bilgi veren Karadayı, Erzurum’da devam eden inşaat yatırımlarını da anlattı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde yerel medyanın temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya Kardelen Televizyonunun sahibi Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı ile Kardelen TV Genel Yayın Koordinatörü Sinan Özçaylak’ın yanı sıra Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden yerel tv yöneticileri katıldı.Toplantı sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüşen Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, 12 Mart’ta 3 yaşına girecek olan Pusula Gazetesi ve grup yayın organları arasına aldığı Kardelen Televizyonu hakkında bilgi verdi. Karadayı, Başbakan Erdoğan’la görüşmesi sırasında holding çalışmalarını da anlatarak özellikle inşaat sektöründeki yatırımlarıyla ilgili bilgiler aktardı.
 

 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler