Karadayı çok sert konuştu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 19.09.2014 18:00:00
Karadayı, ev sahiplerine güvence verdi, engellemelere karşı sert konuştu.
Karadayı çok sert konuştu

RADARHABER / ERZURUM
Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, son gelişmelerle ilgili basın açıklaması yaptı. Karadayı, verdikleri sözü tutacaklarını ve 2015 yılı sonuna kadar bütün daireleri teslim edeceklerini belirtti. Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, son 6 ayda hiçbir firmanın yaşamadığı sıkıntılarla karşılaştıklarını bildirdi. Yaşanan süreçle ilgili bilgilendirme açıklaması yapan Karadayı, ilgili kurum ve işadamlarıyla yaptıkları toplantıların bittiğini, artık tüm çabalarını verdikleri sözleri yerine getirmek için göstereceklerini ifade etti. Karadayı, 2015 yılı sonuna kadar bütün daireleri teslim edeceklerini söyledi.

"HİÇBİR FİRMANIN KARŞILAŞMADIĞI SIKINTILAR YAŞADIK"
Palandöken İlçesi’nde gerçekleştirilen New City projesiyle ilgili 6 aydan beri yaşananları hatırlatan Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, hiçbir firmanın karşılaşmadığı bir takım sıkıntılar yaşadıklarını bildirdi. Sıkıntılar konusunda zaman zaman bilgilendirme yaptıklarını vurgulayan Karadayı, “Bir çok defasında aşmış olduğumuz sıkıntıları tekrar tekrar önümüze getirip bunları yaşamamıza neden olan kurumlar etkenler oldu. Bu da bizim sizlere yaptığımız açıklamaların anlamsız olmasına neden oldu. Dolayısıyla bir süredir bilgilendirme yapmadık. Bunun için sizlerden özür diliyoruz.
 
"TÜM DAİRELERİ TESLİM EDECEĞİZ"
Belirtmek isterim ki artık bu sürecin sonuna geldik, ilgili kurum ve ilgili iş adamı dostlarımızla yaptığımız görüşmeler, toplantılar bitti. Genel anlamda her konuda mutabakata vardık, resmi boyutunu da önümüzdeki hafta bitireceğiz. Bizim bütün çabamız verdiğimiz sözleri yerine getirmek üzerinedir ve biz verdiğimiz sözü tutacağız.2015 yılının sonuna kadar bütün dairlerin tamamını teslim edeceğiz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Bilgilendirme açıklamasında projeye başvuran Erzurumlulara da seslenen Karadayı, “Ayrıca siz kıymetli dostlarımdan da beni anlamaları adına anlayış bekliyorum. Yapacağımız projelerden bin 40 müşterimiz, dostumuz var daire teslim edeceğimiz. Ve ben her müşterimizin kendisiyle beraber ailesinden birkaç kişiyle daha görüşüyorum, görüşmeye çalışıyorum. Elimden geldiği kadar da görüşmeye çalışacağım. Ama takdir edersiniz ki her gün binlerce görüşme yapma şansına sahip değilim. Bu projeleri neticelendirmek adına neredeyse 24 saat çalışıyoruz. Sizlerinde buna inanmasını ve bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz” diye konuştu
 
"İNADINA BURADAYIZ"
Projelerden ev alanları çok iyi anladıklarını, yaşanan üzüntülerin çok daha fazlasını yaşadıklarını ifade eden Karadayı, açıklamasında şunları kaydetti:“Biz sizi anlıyoruz, yaşadıklarınızı, sorumluluklarınızı, üzüntülerinizi… Çünkü bunların çok çok fazlasını biz yaşıyoruz. Biliyoruz ki bu günler de geçecek, biz sizlerle beraber yolumuza devam edeceğiz, birilerinin bizi engellemelerine, uzaklaştırmalarına, yok etmeye çalışmalarına, ha kaçtı ha kaçacak demelerine karşı inadına buradayız. Burada olmaya devam edeceğiz. Biz sizlerle bir noktaya geldik, sizlerden güç aldık ve almaya devam ediyoruz.
 
"LEŞ KUŞLARI..."
Sizlerden beklentimiz de hiçbir şekilde firmamızla yada sizlerle ilgisi olmayan, kalpleri ve beyinleri kurum bağlamış, hayatlarını kaos üzerine kurmuş, leş kuşları gibi üzerimizde uçan varlıklara itibar etmemeniz, bizleri yıpratmalarına izin vermemeniz. Çünkü biz bu varlıklardan firmamızın, şahsımın sağlıklı bir şekilde bu mücadelenin içinden çıkmak adına bizi rahat bırakmalarını beklemiyorum, bırakmasınlar da.. Ama şunu bilsinler ki biz şu anda odaklandığımız işlerin dışında onların çekmek istedikleri hiçbir platformda olmayacağız. Buradayız, burada olacağız, işimizi yapacağız ve sözümüzü tutacağız.”
Etiketler : Erzurum, Karadayı, city, leş,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • 19.09.2014 11:09:28

    yalan mı yok sizde yeter yalan dinledik artık doyduk büroyu kapattınız bi muhattabımız bşle yok siz böyle mi halka güven veriyorsunuz dos doğru işini yapan adam gider bürosunda oturur halkı bilgilendiirri güven verir çok ahhh alıyorsunuz çok allah sonunuzu iyi etsin bu dünya geniş bakalım diğier yerde nasıl saklanacaksınız......

  • TC Suat Can 19.09.2014 08:09:30

    HER ZAMAN ARKANDAYIZ İNADINA KARADAYI PİS KARGALAR YAZIKLAR OLSUN KARADAYININ EKMEĞİNİ YİYİPTE ARKASINDAN KUYUSUNU KAZANLARA YAZIKLAR OLSUN .ALLAH C.C SİZİN DE BİRGÜN BELANIZI VERECEK

En Son Haberler