Kınalı elleri ile toprağa verildi!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 07.05.2013 02:43:51
Kına gecesi dönüşü kazada ölen Merve Çıtlak, Giresun'da elleri kınalı bir şekilde toprağa verildi.
Kınalı elleri ile toprağa verildi!

Sinan AYDIN’ın haberi…

 

RADARHABER – ERZURUM

Erzurum"un Oltu ilçesinde 7 Mayıs"ta yapılacak yapılacak düğün öncesi Giresun"da düzenlenen kına gecesinden dönerken bindiği minibüsün dün şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden Merve Çıtlak, Giresun"da toprağa verildi. Merve Çıtlak için AkErzurum Atatürk Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Merve Çıtlak'ın, nişanlısı Hakan Serdar Er ile okulda tanıştığı öğrenildi.

BUGÜN EVLENECEKLERDİ AMA…

Kazada hayatını kaybeden Merve Çıtlak ile yaralanan Hakan Serdar Er, 4 Mayıs Cumartesi günü Giresun'da yapılan kına gecesinin ardından 7 Mayıs'ta da Erzurum'un Oltu ilçesinde yapılacak düğünle evleneceklerdi.köy köyü camisinde cenaze töreni düzenlendi. Çıtlak'ın yakınları ile köylülerin katıldığı cenaze töreninde baba Selahattin Çıtlak ile anne Emine Çıtlak sürekli gözyaşı döktü. Merve Çıtlak'ın cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köydeki aile mezarlığında toprağa verildi. Yaralı damat Hakan Er'in ise tedavisin Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde sürdüğü bildirildi.

KINALI ELLERİ İLE TOPRAĞA VERİLDİ

Giresun'daki kına gecesinden sonra Erzurum'un Oltu ilçesine dönen, içerisinde gelin ve damat ile ailesinin bulunduğu Fazıl Toprak idaresindeki 25 D 9520 plakalı minibüs, Erzurum'un Karagöbek mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole devrilmiş, kazada sürücü Toprak ile gelin Merve Çıtlak ve nişanlısının kardeşi Ebru Er hayatını kaybetmişti

Etiketler : kına, gelin, düğün, el,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Kemal 07.05.2013 11:05:45

    Yazık, hemde çok yazık...Allah düşmanıma bile böyle acı vermesin. Haberi ağlayarak okudum...Bu nasıl kader ya.

En Son Haberler