Kıtlama 'di di'

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 22.06.2013 01:22:00
Türkiye’de ilk yerli soğuk çay üretimini gerçekleştiren Çaykur, iç pazarda sıcak çayın ardından soğuk çayda da yerini aldı.
Kıtlama 'di di'

RADARHABER / ERZURUM

Türkiye’de ilk yerli soğuk çay üretimini gerçekleştiren Çaykur, iç pazarda sıcak çayın ardından soğuk çayda da "Di Di" markası ile pazarın lideri olmayı hedefliyor. 
Daha önce yeşil çayı üreterek Türkiye’de bir ilke imza atan Çaykur Erzurum Bölge Müdürlüğü şimdi ise yeni bir kategori olan soğuk çay pazarına “Di Di “ soğuk çayı ile “ Ramazan “ çayını üretti. Çaykur Erzurum Bölge Müdürü Zeki Sarıavcı, ilk kez piyasaya sundukları soğuk çayın beğenildiğini belirterek, "Artık sıcak çayın yanında soğuk olarak içilen, ilk yerli ve milli soğuk çayımızı 'Di Di' adı ile piyasaya sunduk. Hedefimiz soğuk çayda da iç pazarda lider olmak. Diğer ülkelerde ciddi boyutlarda satışlar gerçekleştirmektir. Şuan için çok beğenildi. Olumlu tepkiler var. Üzerinde çalışmalarımız sürecek. Köklü bir kuruluşuz ama köhne bir kuruluş değiliz. Yeniliklerimiz sürüyor" dedi.
"Didi" kelimesinin Lazcada ve Gürcü dilinde 'büyük' anlamına gelmesi tesadüf" diyen Sarıavcı "Yabancı firmaların sattığı çaylar yüzde 80 yüzde 90 büyük şehirlerde satılıyor. Biz soğuk çayı tüm yurda yaymayı amaçlıyoruz. Çok beğenileceğini şimdiden görüyoruz. Ülkemiz de siyah çay üretimi ve pazarlamasında açık ara pazar lideri olan çay kur, Türkiye’de bir ilke daha imza atarak yeşil çayı da üretmişti. Şimdi de yeni bir kategori olan soğuk çay pazarına Di Di soğuk çayı üreterek, girmiş bulunmaktadır. Di Di soğuk çay vücut hararetini dengeler ve rahatlatır. Mideye ve vücuda birçok zararı olan asitli ve gazlı içeceklerden farklı olarak Di Di soğuk çayı çocuk, genç ve yaşlı demeden gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Di Di soğuk çayı muadil ürünlerle mukayese edilirse tadıyla, şeftali, limon, bergamot çeşitleriyle ve en önemlisi 500 mi büyük gramajı ile rakiplerine fark atmaktadır. Dİ Dİ soğuk çayımızın ülkemize, Çaykur’a, tüketicilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Di Di soğuk çayın 2.5 litrelik üretimi ile ramazan sofralarında yerini alabilecek. Bunun yanında Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte Çaykur Erzurum Bölge Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza Ramazan çayını’ da piyasada görebileceksiniz. 500 ve bin kilogramlık olan Ramazan çayımız 10 TL’den satışa sunulacaktır. Bizim amacımız, halka en kaliteli hizmeti, ekonomik bir biçimde ulaştırmaktır. Bu anlayışımız sayesinde, yıllardır Türkiye’nin değişmez bir markası halindeyiz “ diye konuştu

Etiketler : didi, çaykur, türkiye, çay, erzurum,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler