Korkut'tan 'koltuk' açıklaması!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 16.07.2013 02:58:00

RADARHABER / ERZURUM

Ali Korkut,  sitemiz yazarlarından Vedat Refayeli'nin  “O Koltukta bir şey var!” başlıklı köşe yazısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Köşe yazısının  nesnel olmayan değerlendirmeler içerdiğini belirten Ali Korkut,  “Ne bir yere gitmeyi düşünüyorum, ne de moralimde bir bozulma var. Sayın yazar, kendi düşüncelerini aksettirmiş. Benim geçmişimde ve geleceğimde siyasi çizgi değişimi olmadı, olmayacaktır. Başbakanım takdir ederse yeniden adayımdır, takdirini farklı kullanırsa partimin emrinde olurum. Neresi uygun olursa, Başbakanımın emrinde orada bulunmayı şeref sayarım” dedi. 

''VEDAT REFAYELİ BİR KONUYU ATLAMIŞ''
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye İlkkademe Belediye Başkanlarını içeren bir değerlendirme kaleme alan Vedat Refayeli’nin bir şeyleri gözden kaçırdığını öne sürerek “Sayın Refayeli, bir konuyu atlamış Ali Korkut, Yakutiye İlçesinin ilk belediye başkanı. Yani koltukça bir farklılık var. Yazarın gözden kaçırdığı başka bir nokta ise benim geçmişimde siyasi çizgi değişikliğinin olmadığı gerçeğidir. Ak Parti’de siyasete başladım, çizgim kırılmadan devam edecektir. Çok şükür moralim yerinde ve bir sıkıntım yok. Adaylığım, Sayın Başbakanımın takdirleridir. Belediye Başkanı adayı yapılmazsam gideceğim yer yine partimin hizmet kademeleridir. Nerede ihtiyaç olursa, ne görev verilirse halkımızın, partimin ve Genel Başbakanımın hizmetinde olacağım. Bunun böyle bilinmesini isterim.Bizim çizgimizde kırılmalar, dalgalanmalar ve yalpalanmalar olmadı, olmazda. Biz ikbal, menfaat ve maddi çıkar peşinde hiç olmadan hizmet etme yolunu seçtik. Bunu açık yüreklilikle ifade etmek isterim” şeklinde konuştu. 

''ALAHIN İZNİYLE ÇOK İŞ YAPTIK,YİNE YAPARIZ''
Ali Korkut, son günlerde gelişen olayları ve bazı tavırları ilginç ve manidar bulduğunu ifade ederek, “Yakutiye İlçe Belediye başkanı olduğum gün 830 personelim, bir dünya borcum vardı. Kımıldaya bilme şansım yoktu. Allah izin verdiği için Yakutiye Kent Meydanı’nı, hizmet binasını, onlarca park, oyun bahçesi, futbol sahasını,  Üç Kümbetler Projesi, kentsel dönüşüm projeleri ve Prof. Dr. Recep Akdağ caddesini yaptık. 2000’in üzerinde kamulaştırma yaptım. Allah izin verdiği müddetçe daha çok hizmetlerim olacaktır. Kimse üzülmesin, kimse endişeye kapılmasın!” dedi.   

 

Etiketler : Erzurum, koltuk, Yakutiye,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • ÖZDEMİR 16.07.2013 11:07:41

    HİLALKENTTE OTURUYORUM BURASI HİÇ HİZMET GÖRMEDİ OY VERİRSEM NAMERDİM

En Son Haberler