Meral AVM'de Ramazan izdihamı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 04.07.2013 16:46:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum'un yerli işletmelerinden Meral Alışveriş Merkezi(AVM), Ramazan öncesinde Ramazana özel tüm ürünlerinde indirime gitti. Meral AVM, açılışının 3. yılında verdiği indirim hizmeti ile vatandaşların akınına uğruyor. Bir çok kişi, indirimli Ramazan alışverişinden yararlanmak için izdihama neden oluyor.

"ÜÇÜNCÜ YILIMIZ RAMAZAN ALIŞVERİŞİNE DENK GELİNCE..."

Ramazan alışverişinin özellikle Erzurum'da geleneksel bir hale geldiğini söyleyen Meral Alışveriş merkezi Müdürü Yalçın Meral, "Tüm Erzurumluların ramazan alışverişlerini rahatlıkla yapabilmesi için indirime girdik. Aile bütçeleri ne olursa olsun herkes evine ramazan alışverişini yapıp ihtiyaçlarını gidermek ister. 3. yılımızın ramazan öncesine denk gelmesi ile bizde bu yolu seçtik ve çok büyük ilgi gördük. açılışla birlekte bir izdiham oluştu. Ramazan boyunca indirimli fiyatlarımızla devam edeceğiz. bizim amacımız Erzurumlulara hizmek" dedi.

"BU BİZİM GÖREVİMİZ"

Dadaşkentte bulunan marketlerinde ramazan geleneğini yürütmek için indirime giden yerli bir alışveriş merkezi tüm gıda ürünlerinde yarı yarıya varan indirimleri ile vatandaşların rahat bir ramazan geçirmesi amacı ile bu indirimi uyguladıklarını belirtti. Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Meral tamamı ile yerli bir şirket olduklarını ifade ederek erzurum ve erzurumluya bir borçları olduğunu ifade etti. Önceliklerinin Erzurumlulara hizmet vermek olduğunu ifade eden Meral "Bu bizim görevimiz. Erzurum'da insanlar bütçeleri ne olursa olsun ramazan öncesinde alışveriş yaparlar. Artık geleneksel bir hale gelen bu alışverişlerinde vatandaşların sıkıntı çekmemesi için indirime gittik. Neredeyse maliyetine yaptığımız satışlarla ramazanın bu geleneğini devam ettirmek ve ramazan ruhunu yaşatmak için bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Alışveriş merkezimizin açılışının 3. yılını kutlarken ramazan arefesine denk gelen bu gürde başladığımız indirimli fiyatları ramazan boyunca devam ettireceğiz. Erzurum'un öz yerli sermayesi olan alışveriş merkezimizin asıl amaçlarından biri olan erzurumlulara hizmet ilkemizi bozmadan birçok yılı geride bırakma dileği ile 3. yılımızın ve gelecek ramazan-ı şeriflerinin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.Meral alışveriş merkezinde vatandaşların yoğun ilgisi izdihama neden olurken, yüzlerce insan ramazan alışverişini ucuza yapmanın tadını çıkardı. Programda havai fişek gösterisi ve alışveriş yapan vatandaşlara çekilişle hediyeler dağıtıldı. 

Etiketler : Erzurum, Ramazan, izdiham,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler