Mevlüt Dedeyi kurt yedi!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 12.06.2013 13:05:00
Tortum ilçesine bağlı Şenyurt Beldesinde bahçede çalışan vatandaşlara kurt saldırdı. Olayda 1 kişi öldü 4 kişi de yaralandı.
Mevlüt Dedeyi kurt yedi!

Sinan AYDIN'IN -DETAY- haberi...

RADARHABER / ERZURUM

 

Erzurum’un Tortum ilçesine bağlı Şenyurt Beldesinde vatandaşlara saldıran kurt, 1 kişiyi öldürdü 4 kişiyi ise yaraladı. Şenyurt Beldesinde sabah saat 07.00 ile 08.00 suları arasında meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti. Şenyurt beldesine inen kurt, önce öküzlerini otlatmaya götüren 85 yaşındaki Mevlüt Özcan’a saldırdı. Beldenin 100 metre dışında meydana gelen saldırıda, vahşi kurt tarafından parçalanan Mevlüt Özcan, olay yerinde hayatını kaybetti.

SALDIRGAN KURT 4 KİŞİYİ İSE YARALADI

Mevlüt Özcan’ı öldürdükten sonra beldenin içine doğru ilerleyen kurt, tarlada çalışan 60 yaşındaki Fikriye Pişkin’e saldırdı. Genç kadını yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayan kurt, daha sonra ise 27 yaşındaki Cihan Erdoğan’a saldırdı. Ahırdaki danalarını otlatmak için yola çıkan Cihan Erdoğan, bir anda ağzından kan damlayan kurdun saldırısına uğradı. Çevresinde bulunan Kayısı ağacının üzerine çıkan Cihan Erdoğan, kurdun saldırısından kurtuldu ancak ağaca çıktığı esnada düşme sonucu ayağından yaralandı. Çevrede av arayan kurt, daha sonra ise önüne çıkan 53 yaşındaki Mustafa Savaş’a saldırdı. Ayaklarından yakalayıp parçalamak istediği vatandaşın kafasına taşla vurması sonucu kaçan kurdun yakalanması için köyün gençleri seferber oldu.

SİLAHLA VURULAN KURDUN KUDUZ OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Silahlanarak çevreye yayılan gençler, bir süre sonra kurdu vurarak öldürdü. Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine, öldürülen kurdun cesedinden numune alınarak incelenmek üzere Erzurum’a gönderildi. Kurdun kuduz olup olmadığına, inceleme sonucunda karar verilecek. Kurt tarafından parçalanarak öldürülen Mevlüt Özcan’ın cesedi ise otopsi için devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kurt saldırısı sonucu yaralananlardan bir kişinin ayakta tedavi edilip taburcu edildiği, diğerlerinden ise Fikrile Pişkin’in hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

 

 

 

Etiketler : Erzurum, Tortum, kurt,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler