MHP'den ETSO'ya ziyaret

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 14.06.2013 04:15:00
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez yöneticileri, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.
MHP'den ETSO'ya ziyaret

RADARHABER / ERZURUM 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkez yöneticileri, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti. 
ETSO Yönetim Kurulu Salonu’nda gerçekleşen ziyarete, MHP’nin Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Erzurum Milletvekili ve Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Başeskioğlu ile parti yöneticileri katıldı. ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ve Meclis Başkan Vekili Fehmi Arslan’ın da bulunduğu ziyarete bir süre önce yapılan seçimde, yeniden ETSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Yücelik’e başarı dileyen MHP’li yöneticiler, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Son günlerde yaşanan olaylardan dolayı herkesin itidalli davranması gerektiğini ifade eden MHP MYK Üyesi ve Eski İçişleri Bakanı Murat Başeskioğlu, olayların sona ermesi için herkesin samimiyetle çaba göstermesi gerektiğini vurguladı.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, sadece İstanbul’da değil ülkenin birçok şehrinde yaşanan olayların ekonomiye de sekte vurduğunu hatırlatarak, yaşananların ülkeye daha fazla zarar vermeden en kısa sürede sonlandırılmasını arzu ettiklerini söyledi.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler