MNG'den muhteşem gece

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 15.06.2013 05:20:00
Türkiye'nin sektöründe yenilikçi ve öncü şirketi MNG Kargo 10. Yılını Erzurum'da kutladı.
MNG'den muhteşem gece

RADARHABER / ERZURUM 

Türkiye'nin sektöründe yenilikçi ve öncü şirketi MNG Kargo 10. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Erzurum Polat Renaissance Otel'de gala gecesi düzenledi. Duayen gazeteci Tayfun Talipoğlu'nun Yol hikayelerini anlattığı gecede, ünlü sanatçı Coşkun Sabah davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gala gecesinde 5. ve 10. Hizmet yılını dolduran MNG kargo çalışanlarına Aslan Kut tarafından plaket verildi ve MNG kargo 10. Yıl pastası kisildi. MNG kargo iş ortakları ve çalışanları gece boyunca eğlenceli ve coşku dolu saatler yaşadılar.

 

"TÜRKİYE'Yİ SEVMEK YETMEZ ÇALIŞMAK GEREK"

Düzenlenen 10 yıl gala gecesinde bir konuşma yapan MNG Kargo Yönetim kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut, faaliyetlerinin 10. Yılında yenilikçi projeler ve hizmetleriyle öne çıkan MNG kargonun bugün sektöründe trend belirleyen konuma geldiğini belirtti.

Aslan Kut" Türkiye'yi sevmek yetmez. Çok çalışmak, başarmak ve Türkiye insanı ile bütünleşmek gerek. Biz 2003 yılında bu anlayışla yola çıktık. Türkiye'nin potansiyeline inandık. Müşterilerimiz bize güvendi"dedi.

 

"DEV BİR KURULUŞ 10 YILINI DOLDURDU" 

Aslan Kut, MNG Kargo'nun 10 yılda ulaştığı büyüklükler konusunda ise şunları söyledi; "Türkiye'de 14 Bölge Müdürlüğü, 26 aktarma merkezi, 700'ün üzerinde yaygın dağıtım ağı, 2 bin karayolu aracı ve 7 bini aşkın çalışanımız ile 2 bin yerleşim birimine dünya standartlarında hizmet götürmekteyiz. Ülkemizde hergün 500 bin adrese hizmet götürüyoruz." dedi 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler