MÜSİAD'dan sağduyu çağrısı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 05.06.2013 12:30:00
MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Hüseyin Bekmez, halkın sağduyulu olması gerektiğini provokasyonlara gelmemelerini söyledi.
MÜSİAD'dan sağduyu çağrısı!

RADARHABER / ERZURUM

Taksim Gezi Parkı’nda son birkaç gündür devam eden gösterilerle ilgili bir açıklama yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, bir açıklama yaparak, halkın sağduyulu olması gerektiğini provokasyonlara gelmemelerini söyledi.

''GELECEĞE HERKESİN SAHİP ÇIKMASI GEREK''

Taksim Gezi Parkı’nda başlayan ve Türkiye'ye yayılan olaylı eylemler 7. gününde de devam ederken MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, olayları; Türkiye’nin önünü kesmek ve huzurunu bozmaktan isteyen şer odaklı güçlerin bir eylemi olarak değerlendirdi. Türkiye’nin geleceğine herkesin sahip çıkması ve provokatörlere karşı uyanık olunması gerektiğinin altını çizen Dr. Bekmez, bu tür olaylara karşı daha dikkatli olunmasını istedi.

''SAĞDUYULU HAREKET ETMEMİZ LAZIM''

Dr. Bekmez, “Bütün vatandaşlarımız el birliği içerisinde geleceğimize, sahip çıkmalı, duygusal, ötekileştiren tepkilerden uzaklaşıp, sağduyulu hareket etmeliyiz" dedi. Farklı görüşlerin şiddet içermeyen ve şiddetten uzak bir şekilde de ifade edilebileceğini belirten Dr. Bekmez, "Farklı düşüncelerin, şiddet içermeden ve şiddetle karşılaşmadan ifade edilebildiği bir ortama hepimizin acilen çok ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Bunu sağlamak, olası daha üzücü durumlara fırsat vermemek, itibarımızı ve geleceğimizi korumak adına hassasiyetle davranmak, ülkesini seven herkesin üzerine düşen bir görevdir. Geleceğimize, hep birlikte sahip çıkmalı, duygusal, ötekileştiren tepkilerden uzaklaşıp, sağduyulu davranmalıyız. Bu ülke hepimizin" diye konuştu. 

Etiketler : Erzurum, MÜSİAD, sağduyu, Taksim,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler