Narman Vefatının 1. Yılında Evladını Anıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 14.05.2018 17:52:00
Narman Belediyesi, ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın anısına bir anma gecesi düzenledi.
Narman Vefatının 1. Yılında Evladını Anıyor

RADARHABER / ERZURUM

Narman Belediyesi, geçtiğimiz yıl 11 Mayıs'ta geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın anısına bir anma gecesi düzenleyecek. Anma gecesi 14 Mayıs Pazartesi akşam saat 19.30'da İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.  

Erzurum'un Narman İlçesi doğumlu olan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın ölümünün 1'nci yılı dolayısıyla 11 Mayıs Cuma günü ilçedeki tüm camilerde mevlit okutan Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, aynı zamanda çocukluk arkadaşı da olan Erkal'ın anısına düzenlenen anma etkinliğine tüm Erzurumlular'ı davet etti. 

Erzurumlu sanatçılar Ayşe Atam, Metin Kara, Fatih Koçak ve İsmail Bingöl'ün yanı sıra İbrahim Erkal'ın kendisi gibi sanatçı olan kardeşi Abdullah Erkal, anma etkinliği kapsamında sahne alacak ve İbrahim Erkal'ın unutulmaz eserlerini seslendirecek. Anma etkinliğinde sanatçı için hazırlanan belgesel tadında kısa bir film ile Erzurum'daki yakın arkadaşlarının İbrahim Erkal'ı anlatan videoda Erkal hayranlarına izlettirilecek.   

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler