Öğrencilerin gezi heyecanı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 15.06.2013 02:18:00
Erzurum’un Karaçoban ilçesinde bulunan Karaçoban Lisesi ve Fatih Ortaokulu öğrencileri Erzurum’un tarihi mekanlarını gezdi.
Öğrencilerin gezi heyecanı

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum’un Karaçoban ilçesinde bulunan Karaçoban Lisesi ve Fatih Ortaokulu öğrencileri Atatürk Üniversitesi ve Erzurum’un tarihi mekanlarını gezdi. Karaçoban ilçesinde dün karne sevinci yaşayan yaklaşık 100 orta ve lise öğrencilerinden oluşan öğrenci kafilesi Erzurum’un tarihi mekanlarını ve Atatürk Üniversitesi kampüsünü ve Fakültelerini ziyaret etti.
Fatih Ortaokulu Müdür Yardımcısı Özer Yaral gezi hakkında yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün öğrencilerimiz karne aldılar. Öğrencilerine bu gezi turunu söz verdik fakat dönem içerisinde ne yazık ki gerçekleştiremedik. Hem sözümüzü tutma adına hem de öğrencilerimize yaşadıkları şehrin tarihi mekanlarını gezdirerek bilgiler veriyoruz. Bir yandan da üniversite kampüsünü ve fakülteleri gezdirerek ileride olmak istedikleri mesleği hangi fakültelerde okuyabilecekleri hakkında bilgi sahibi olmalarını ve eğitimlerine devam etmeleri konusunda teşvik etmeğe çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Etiketler : erzurum, öğrenci, gezi,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler