Operasyonlara katılan polislerle ilgili çok önemli karar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 14.04.2016 16:13:00
Operasyonlara katılan polislerle ilgili çok önemli bir karar alındı.
Operasyonlara katılan polislerle ilgili çok önemli karar

RADARHABER / ERZURUM
Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlara katılan polislerle ilgili çok önemli bir karar alındı. Stres bozukluğu yaşadığı tespit edilen personel, aileleriyle tatile gönderileceği açıklandı.Emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Doğu ve Güneydoğu'da düzenlenen operasyonlarda çatışmalara katılan veya terör saldırısına maruz kalan, başta özel harekat polisleri olmak üzere tüm personel, görev dönüşlerinde takip edilecek.
 
PSİKOLOJİK DESTEK VERİLECEK
Emniyet Genel Müdürlüğü Sağlık İşleri Daire Başkanlığınca psikolojik teste tabi tutulacak personele, test sonuçlarına göre çatışma bölgelerinin zorlukları ile mücadele edebilmeleri ve kısa sürede günlük hayata adapte olmaları için psikolojik destek verilecek.
 
5 YILDIZLI OTELLERDE AİLELERİYLE AĞIRLANACAKLAR
Bu süreç sonunda "risk grubu"nda olduğu değerlendirilen emniyet mensuplarına tatil imkanı sunulacak. Stres bozukluğu yaşayan personel, yurt içinde başta Antalya olmak üzere turistik bir bölgedeki "5 yıldızlı" otelde "her şey dahil" konseptinde aileleriyle ağırlanacak. Uygulama, zaman içinde çatışmalara giren personelin tamamını kapsayacak şekilde genişletilecek. 
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler