Palandöken'den FETÖ/PDY'ye Ortak Tavır

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 25.07.2016 11:05:00
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Ak Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’nun...
Palandöken'den FETÖ/PDY'ye Ortak Tavır

RADARHABER / ERZURUM
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Ak Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’nun ortak organize ettikleri demokrasi yürüyüşü ve FETÖ/PDY Lideri Fethullah Gülen'in Erzurum nüfusundan düşürülmesi için başlattıkları imza kampanyasına katıldılar. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetlerine katılmaya ve tam destek vermeye devam ediyor. Başkan Bulutlar, hafta sonunda AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Teşkilatı ile bir araya geldi. Belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşların katılımıyla Yunus Emre Mahallesinden demokrasi nöbeti tutulan Yakutiye Kent Meydanına doğru hep birlikte FETÖ/PDY aleyhine sloganlar atarak, Türk bayraklarının gölgesinde yürüyüş gerçekleştirdiler.
 
ÖMEROĞLU “BU ÜLKE DARBELERDEN ÇOK ÇEKTİ”
Kent meydanında sonlanan yürüyüşün ardından kısa bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Türkiye’nin darbelerden çok çektiğini ve ülkenin sıçrama yapmaya başlanan her döneminin askeri müdahalelerle sonlandırıldığını hatırlattı. Türkiye'nin bir dünya ülkesi olmasını istemeyen harici ve dahili düşmanlarının 15 Temmuz'da yeniden harekete geçtiğini vurgulayan Ömeroğlu ,"Terör örgütü FETÖ mensubu paralel darbeciler, milletimizin basireti ve feraseti karşısında dumura uğratılmış, milletimiz 15 Temmuz gecesi ve akabinde tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir." diye konuştu. AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu konuşmasının son bölümünde, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın, 15 Temmuz'da başlatılan demokrasi nöbetlerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
 
 
BULUTLAR,” FETÖ’NÜN İSMİNİ PALANDÖKEN’DEN TEMİZLEYECEĞİZ”
Öte yandan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, beraberindeki meclis üyeleri ve parti teşkilat mensuplarıyla birlikte Yunus Emre Mahallesinden Cumhuriyet Caddesi'ne kadar yürüdü. Ellerindeki pankart ve bayraklarla darbe girişimini tel'in eden Bulutlar ve beraberindekiler, daha sonra FETÖ lideri Gülen'in Erzurum nüfusundan düşürülmesi için Palandöken İlçesinin başlattığı imza kampanyasına katıldı. Cadde üzerinde kampanya dolayısıyla kurulan stantta imza veren Başkan Bulutlar, "Erzurum'un isminin bu hainle birlikte anılmasına müsaade etmeyeceğiz. İlçemizde bir karar aldık; kesinlikle ve kesinlikle ne FETÖ'nün elebaşı ne de herhangi bir yakınının isminin yaşatılmasına izin vermeyeceğiz. Bu yönde çalışmalara başladık; nasıl ki ülkemizde başlattığımız operasyonlarla bu paralel hainleri devletin kılcal damarlarından temizliyorsak, paralel isimleri de ilçemizden temizleyeceğiz." diye konuştu. Başkan Bulutlar, 15 Temmuz geçesinden bu zamana kadar demokrasi nöbetinde meydanları boş bırakmayan Palandöken ve Erzurum halkına bir kere daha teşekkür etti.
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler