SDE Akademi Faaliyetlerini sürdürüyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 15.01.2015 18:06:00
Uluslararası İlişkiler, siyaset ve ekonomi gibi birçok alanda kendinden söz ettiren Stratejik Düşünce Enstitüsü...
SDE Akademi Faaliyetlerini sürdürüyor

RADARHABER / ERZURUM

Uluslararası İlişkiler, siyaset ve ekonomi gibi birçok alanda kendinden söz ettiren Stratejik Düşünce Enstitüsü, Ankara, Erzurum, Kayseri ve Afyon dışında İzmir'de de eğitime başlıyor. 
Stratejik Düşünce Enstitüsü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir Şubesi tarafından ortaklaşa yürütülen üniversite öğrencilerinin SDE’nin akademik faaliyetleri içerisinde kendilerini geliştirmeleri ve ileriye dönük olarak araştırma, analitik düşünme, yorumlama, pratik bilgiye ulaşma ve okuma-yazma-anlama yeteneklerini arttırmaları amacıyla gerçekleştirdiği SDE Akademi Programına başvuruların başladığı belirtildi.

SDE AKADEMİ’NİN AMACI
Stratejik Düşünce Enstitüsü’nde gerçekleşen SDE Akademi ile lisans (3. 4. Sınıf ve Yüksek Lisans) öğrencilerinin SDE’nin akademik faaliyetleri içerisinde kendilerini geliştirmeleri ve ileriye dönük olarak araştırma, analitik düşünme, yorumlama, pratik bilgiye ulaşma ve okuma-yazma-anlama yeteneklerinin arttırılması hedeflenmektedir.

SDE AKADEMİ’YE KİMLER BAŞVURABİLİR?
Üniversitelerin Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İşletme, Sosyoloji, İktisat, Tarih, Antropoloji, Felsefe, Psikoloji, İlahiyat, İletişim, Hukuk bölümleri başta olmak üzere sosyal bilimlerin değişik disiplinlerinde akademik eğitimine devam eden lisans öğrencileri projeye başvurabilirler.

Etiketler : Erzurum, akademi, İzmir, stratejik,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler