Sekmen'den Aşkale Çimento Açıklaması

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 19.04.2015 18:24:00

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yüzde 18 oranında hisseleri bulunduğu Aşkale Çimento hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. TGRT Haber'de Belma Belen'in hazırlayıp sunduğu "Başkanlar Konuşuyor" programının canlı yayın konuğu olan Başkan Sekmen, inşaat sektörüyle ilgili bir soru üzerine oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşkale Çimento'da Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin olarak yüzde 18 oranında hissesi bulunduğuna dikkat çeken Başkan Sekmen, "Aşkale Çimento'ta neler oluyor, neler bitiyor hiçbir şeyden haberimiz yok. Çünkü yönetimde temsil edilmiyoruz. Yönetimde olmamız lazım. Halkımıza olan sorumluluklarımız gereği, orada neler olduğunu, neler yapıldığını bilmemiz gerekiyor" dedi.  
Başkan Sekmen, canlı yayın sonrasında da Twitter'dan Aşkale Çimento ile ilgili değerlendirmede bulundu. Sekmen, ""Çimento dan ne oluyor ne bitiyor haberimiz yok. En büyük hisse belediyemizde olmasına ragmen haberimiz yok. Biz yönetimde olmaliyiz." dedi. 
 
NEW CITY'DE DE Mİ SORUN VAR?
Öte yandan Başkan Sekmen, Erzurum kamuoyunu uzun süre meşgul eden New City projesiyle ilgili olarak da hem canlı yayında konuştu hem de twitter'dan bir açıklama yaptı. Sekmen, "Newcity 13 Haziran'da çözülecekken imza aşamasında tekrar bozuldu. İlgili firma sahip çıktı ancak yine firmayı yanlış yönlendiren var" iddiasında bulundu. Sekmen'in bu açıklaması kafaları karıştırdı. 
 
Etiketler : Erzurum, çimento, Aşkale, sekmen,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler