Son lokma tatlısı Küçükler'den

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 06.07.2013 17:57:00

RADARHABER / ERZURUM 

Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından Taş Mağazaları canlandırmak adına yapılan ve geleneksel hale dönüşen lokma dağıtımlarında ramazan öncesi son lokma dağıtımını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in katılımıyla gerçekleştirildi. 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler yaptığı açıklamada, "Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından Taş Mağazalarda her gün yeni bir etkinlik görmemiz mümkün hale geldi. Geleneksel hale dönüştürerek Taş Mağazaları canlandırma ve alışveriş yapanlara renkli görüntüler yaratmak adına lokma dağıtımları her hafta sürdürmekteler. Taş Mağazalar Erzurum için önemli bir caddemiz ve böyle etkinliklerin esnafın işlerini olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.
Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Suat Demirci ise, "Bizim Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneğini kurma amacımız Taş Mağazlardaki iş durgunluğunu canlandırmak adına oldu. Derneğimiz yaklaşık üç aydır düzenli olarak her hafta lokma dağıtmaktaydı. Fakat Ramazan Ayı nedeniyle dağıtımlara ara vereceğiz ve son dağıtımı gerçekleştirmek adına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i davet ettik ve oda davetimize iştirak ederek dağıtımı gerçekleştirdi." dedi.

Etiketler : erzurum, lokma, tatlı, taş, mağazalar,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler