Tavlaşoğlu 'bende varım' dedi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 01.11.2013 11:02:00
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aziziye İlçe Belediye Başkanlığı için aday adayı müracaatında bulundu.
Tavlaşoğlu 'bende varım' dedi

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum’un Aziziye İlçe Belediye Başkanlığı için aday adayı müracaatında bulundu. Ekibiyle birlikte AK Parti Aziziye İlçe Başkanlığı’na gelen Başkan Vekili Tavlaşoğlu, müracaat belgesini AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül’e takdim etti. Aziziye Belediyesi Başkan Aday Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, burada yaptığı açıklamada, neden aday adayı olduğunu bildirdi. Şehrin ve Aziziye’nin iktisadi, sosyal ve ekonomik problemlerine vakıf bir siyasetçi olduğuna dikkati çeken Tavlaşoğlu, “Ülkemizi modern ve müreffeh bir yapıya kavuşturan AK Parti’mizin bir üyesi olarak şehrime ticari, iktisadi ve idari hizmetlerde bulundum. Erzurum Büyükşehir Belediyemiz de Başkan Vekilliği görevim hasebiyle mahalli idarelere ilişkin mevzuat, yönetim, işleyiş ve uygulama konusunda iyi bir tecrübeye sahibim. Memleketin her bir sathına hizmet götüren partimizin bana verdiği emaneti anlımın akıyla temsil ettim. Aziziye’de ikamet eden, Ilıca’yı, Dadaşkent’i ve mahallelerimizi karış karış bilen ve meselelere hakim bir belediyeci olarak bu göreve talibim” dedi. 

AZİZİYE’NİN ÖNEMİ
Aziziye Belediyesi Başkan Aday Adayı ve aynı zamanda Jeoloji Mühendisi olan Tavlaşoğlu, konuşmasında Aziziye’nin önemini şöyle dile getirdi: “Termal turizmi noktasında ülkemizin önemli kaynaklarına sahip olan güzide ilçemiz, tıpkı Batı’daki termal ilçeler gibi iyi bir popülariteye sahip olabilir. Ekibimizle birlikte bu ulvi görevin bize tevdi olması halinde kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Sadece ülkemizde değil Avrupa’da bile adını duyuracak olan Ilıca’nın şifalı suları birçok yabancı turiste derman olacak. Kentsel dönüşüm konusunda Büyükşehir’de edindiğimiz tecrübeyi Aziziye için sağlayacağız. Kendi kaynaklarını kullanan sürekli proje üreten bir belediye olacağız. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizin tamamı asfaltsız kalmayacak. Çocuk oyun alanları ve sosyal donatılara sahip bir Aziziye inşa edeceğiz. Açtığı kurslarda ilçenin ticari hayatına yön veren yeni girişimcilerin temel paydaş olduğu ilçede yeni istihdam alanları geliştirilecek. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, parti kurmaylarımız ve teşkilatımızın bu görevi bize vermesi ve halkımızın da tercih etmesi halinde Aziziye’yi adına yakışır Erzurum’un en modern ilçesi yapmak için çalışacağız.”

Etiketler : erzurum, seçim, aday, başvuru,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler