Teşekkür

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 13.05.2013 04:03:00
Ülke genelinde oda ve borsa seçimleri yapılıyor. Ancak, en demokratik oda seçimi Erzurum’da yapıldı.
Teşekkür

                                   

 

 

 

 

 

 

                        TEŞEKKÜR

Ülke genelinde oda ve borsa seçimleri yapılıyor. Ancak, en demokratik oda seçimi Erzurum’da yapıldı. Dadaşlar bir kez daha kenetlenmesini bildi. Yüreğini ortaya koyup, bizi yalnız bırakmayan bütün hemşehrilerimize ve katkısı olan herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Erzurum’da yeni bir dönem başlıyor… Birlik ve beraberlik dönemi… Oylarının rengi ne olursa olsun, Erzurumlu birlik ve beraberliğe kucak açmış, ayrılığa prim vermemiştir. Bizim, husumete vaktimiz yok. Zaman, iftirakla enerjimizi boşa harcama zamanı değil, tek yürek olup, Erzurum için çalışıp, üretme zamanıdır.

Erzurum’un kalkınması için, “Benim de bir projem var” diyen her fikre açığız. Bu bir bayrak yarışıdır ve bir nöbettir. Güvenle bize verilen bu bayrağı, en yüksek burçlara taşıyıp, nöbeti bizden sonra devralacaklara alnımızın akıyla devretmek bizim için büyük bir onur olacaktır.

Evet, bölgemiz zor ve iklimi çetin olabilir. Fakat zorlukları beraber aşarak, şehrimizi cazibe merkezi kılmak elimizdedir. İşimiz; mazeret değil, hizmet üretmektir. Erzurumlu bunu çok kez başarmıştır, yine başaracaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın.

Bir kere daha başta meclisimiz olmak üzere, bütün üyelerimize, mesai arkadaşlarıma, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan dost ve yakın arkadaşlarıma, Türkiye’nin dört bir yanından gönderdikleri çiçeklerle, telefon ve faks mesajlarıyla başarımızı kutlayan bütün herkese kalbi duygularımla

teşekkür ediyorum.

Lütfü YÜCELİK

 

 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Emrullah 13.05.2013 04:05:18

    Başkanım Erzurum halkı adına sizi tebrik ediyorum...Bir seçim daha kazandınız, Allah utandırmasın...Çalışmalarınızda başarılar diliyorum..

En Son Haberler