Tortumlu vatandaşlar ineklerini kampanyaya bağışladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 10.04.2020 08:24:00
“Biz Bize Yeteriz Türkiye” Kampanyası’na Tortum'dan Çok Anlamlı Destek...
Tortumlu vatandaşlar ineklerini kampanyaya bağışladı

Sinan AYDIN'ın ZEL- haberi...
 
 
 
RADARHABER / ERZURUM
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Koronavirüs salgınına karşı mağdur olanlara yardım amacı ile başlatmış olduğu 'Biz Bize Yeteriz Türkiye’m Milli Dayanışma Kampanyası’na destek çığ gibi büyüyor. Kampanya ’ya büyük bir destek de Erzurum’un Tortum İlçesi Karlı Mahallesi’nden geldi.Karlı köyü sakinleri, kampanyaya büyükbaş hayvan desteğinde bulundular.Karlı Mahallesi’nden şuana kadar 10 adet büyükbaş hayvan ve 1000 TL yardım toplanmış durumda. 
 
 
ÇOK ANLAMLI BİR YARDIM
 
 
Karlı Mahallesi Muhtarı Mükremin Yıldırım “ Biz Karlı Mahallesi olarak Devletimizin ve Milletimizin yanında olmak için Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyaya hayvan bağışında bulunuyoruz. Şahsi olarak ben bir inek bağışlıyorum. Mahallemizden birçok kişi de büyükbaş hayvan bağışlayacak'' dedi. Konu ile ilgili görüşlerini belirten Mahalle sakinleri ise “Gün dayanışma ve Birlik beraberlik günüdür.Bizler hayvancılıkla geçimimizi sağlıyoruz. Nakit paramız olmasa da hayvanlarımız var Karlı Mahallesi olarak devletimizin yanındayız. Hayvanlarımızdan devletimize bağışlayarak destek olmak istiyoruz. Milletimizden de bu kampanyaya destek olmalarını rica ediyoruz” açıklamasında bulundular.

 
 
 
BELEDİYE BAŞKANI YİĞİDER: GÖZLERİM DOLDU
 
 
Karlı Mahallesinin bu örnek davranışından Bir Tortum’lu olarak gurur duyduğunu belirten Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, yardımları duyduğunda çok duygulandığını belirterek“ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu  Biz Bize Yeteriz Türkiye’m Milli Dayanışma Kampanyasında hepimiz varız.ve var olmaya da devam edeceğiz.Karlı Mahalle Muhtarımız beni arayıp, bu durumu belirttiğinde inanın gözlerim doldu. Kendileriyle gurur duydum. Mahalle halkımıza çok teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim Devletimizi Milletimizi var etsin" dedi.(Kaynak: Günebakış Gazetesi)

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler