SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
TÜMSİAD'dan Erzurumlu Bakan memnuniyeti
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm GÜNDEM Haberleri | 26.12.2013 16:31:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, yayınladığı yazılı bir mesajla Bakanlar Kurulu’nda iki Erzurumlu’nun yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam açıkladığı yeni kabinede, İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iki Erzurumlu hemşehrimizin getirilmesinin memnuniyet verici olduğuna dikkat çeken TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu “ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı olsun” dedi.
Bakanlar Kurulu’nda yapılan değişiklikle, İçişleri Bakanlığı’na getirilen Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na getirilen İdris Güllüce’ye başarılar dileyen Başkan Burucu, “Erzurum ve ülkemiz için büyük değer olan bakanlarımıza yeni görevlerine başarılar diliyor, Erzurum’da sevinçle karşılanan kabine değişikliğinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Aksaray Valisi iken İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Selami Altunok’la başlayan ve İçişleri Bakanlığı’na Efkan Ala’nın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na İdris Güllüce’nin getirilmesi ile devam eden bu atamaların Erzurum açısından ciddi bir gelişme olduğuna dikkan çeken Başkan Burucu sözlerini şöyke sürdürdü. “Erzurum’da hizmet veren bir STK temsilcisi olarak, üç hemşehrimizin de önemli görevlere getirilmesi bir gurur kaynağı olmuştur. Erzurum İl Özel İdare Genel Sekreterliği’nde önemli başarılara imza atan Selami Altunok’un, Aksaray Valiliği’ne atanmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirilmesi, Başbakanlık Müsteşarlığı gibi önemli bir mevkide başarılı bir bürokrat olan Efkan Ala’nın İçişleri Bakanlığı’na, İstanbul’da belediyecilik hizmetlerinde kendini ispatlamış olan İdris Güllüce’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na getirilmesinin özellikle şehrimiz ve ülkemiz için çok büyük bir kazanç olacağına yürekten inanıyor, hemşehrilerimize yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.”
En Son Haberler
-
Başkan Sunar, temiz siteyi plaketle ödüllendirdi...
Başkan Sunar, temizliği ve düzeniyle dikkat çeken siteyi ödüllendirdi…
-
Yakutiye’de çocuklar sıfır atık şenliğinde eğlendi
Yakutiye'de çocuklar "sıfır atık şenliği" ile hem eğlendi hem doğayı yeşertti
-
İbrahim Erkal’a vefa gecesine yoğun ilgi
Başkan Sunar, İbrahim Erkal’ın sadece bir sanatçı değil, Erzurum’un sesi ve ruhu olduğunu ifade etti.
-
Elmalı: Hala enkaz altından çıkartılamayan konular var
Üç yıl geçti. Hala enkaz altından çıkartılamayan konular var.
-
Elmalı: Kongre binası yıkılamaz
Elmalı hukuki boyutunu anlatıp, kongre binası yıkılamayacağını açıkladı.
-
Elmalı'dan minik Teoman’a umut eli
Tanınmış Erzurumlu Hukukçu Ebubekir Elmalı, SMA hastası minik Teoman’a umut oldu.
-
Elmalı, Palen hakkında suç duyurusunda bulundu…
Dadaş Avukat Ebubekir Elmalı, Palen Şirketinin cezalandırmak için harekete geçti.
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük’ten doğalgaz tepkisi
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük’ten doğalgaz rezaletine tepki: Yaşananlar utanç verici.
-
Ankara’da Erzurum rüzgarı esecek
Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu, “Erzurum Tanıtım Günleri” için hazırlıklarını sürdürüyor.
-
Elmalı, EFOR Şirketine Pazartesi gününe kadar süre verdi...
MHRS çalışanlarının maaşları ödenmedi, mağdurların sesi Elmalı devreye girdi.




