''Bir gece Afrin´e gelebiliriz''türküsüne klip çekecek

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 06.02.2018 19:13:00
Türkiye´nin dört bir yanından tebrik telefonu alan Fikret Şimşek, o türküye klip çekecek.
''Bir gece Afrin´e gelebiliriz''türküsüne klip çekecek

Sinan AYDIN'ın Haberi...
 
RADARHABER / ERZURUM
‘Bir gece Afrin´e gelebiliriz´´ diyen Erzurumlu şarkıcı Fikret Şimşek, başta Youtube olmak üzere diğer sosyal medya adreslerinde 100 binin üzerinde tıklanma aldı. Türkiye´nin dört bir yanından tebrik telefonu alan Fikret Şimşek, türküye klip çekmeye hazırlanıyor.

Erzurum´da mahalli sanatçı ve belediye işçisi Fikret Şimşek, Zeytin Dalı Harekatı´na destek için "Bir gece Afrin´e gelebiliriz" türküsünü okudu. Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğünde görevli işçi olan aynı zamanda ‘Hafız Kaleli Dadaşlar Fasıl ekibi´ solisti mahalli sanatçı Şimşek, türküyü, iş yerindeki arkadaşlarıyla birlikte seslendirdi.

10 GÜNDE 100 BİN TIKLANMA

Şimşek söyledi, arkadaşları ise ellerindeki Türk bayrakları ve Rabia işaretleri eşliğinde türkünün nakaratına eşlik etti. 26 Ocak günü soğuk havada görüntüye çekilen türkü ile ilgili yapılan görsel haberler, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Başta Youtube olmak üzere, Facebook, Twitter ve diğer sosyal ağlarda kısa sürede paylaşılan türkü, 10 günde rekor tıklanma oranına ulaştı. Youtube´ de 50 bin tık alan görüntüler, diğer ağlardan yapılan tıklanmalarla birlikte 100 bini buldu.

TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINDAN TEBRİK TELEFONU ALDI

Mehmetçiğin terör yuvalarını yok etmek için başlattığı Zeytin dalı harekatı devam ederken ortaya çıkan ‘´Bir gece Afrin´e gelebiliriz´´ türkü, halkın milli ve manevi duygularını kabarttı. Bu kapsamda Türkiye´nin dört bir yanından Fikret Şimşek´i arayan vatandaşlar, türküyü çık beğendiklerini ifade edip tebriklerini ilettiler. Gördüğü ilgi karşısında hem gururlanan hem de duygulanan yerel sanatçı Fikret Şimşek, açıklamalarda bulundu.   

ALMANYA´DAN ARAYAN BİLE VAR

Fikret Şimşek, ‘‘ Özellikle ilk günler gerçekten telefonlarım kilitlendi. Yozgat´tan, İzmir´den, Bursa´dan, İstanbul´dan, hatta Almanya´dan dahi arayanlar oldu. Şuan aklıma gelmeyen birçok ilden de arayıp tebrik edenler oldu. Hassas bir dönemden geçtiğimiz için bu türkünün insanların milli duygularına hitap ettiğini düşünüyorum. İstanbul´dan Tır şoförü olduğunu söyleyen birisi aradı. ‘Yolda sürekli bu türküyü dinliyorum´ dedi. Bursa´dan arayan bir vatandaş ise, ‘Ağzınıza sağlık. Bursa sokakları bu türküyle inliyor´´ dedi. Çok mutlu oldum'' diye konuştu.

‘BİR GECE AFRİN´E GELEBİLİRİZ´ TÜRKÜSÜNE KLİP ÇEKECEK

Gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu söyleyen Fikret Şimşek, ‘‘ Türkünün bu kadar çok sahiplenilmesi bizi cesaretlendirdi. Bu kapsamda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen beyle bir dizi görüşmelerde bulunuyoruz. Sayın Başkanımızın da desteği ile, '' Bir gece Afrin´e gelebiliriz'' türküsüne klip çekeceğiz'' dedi. 

  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler