Üniversite hastanesinde otopark sorunu çözüldü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 30.05.2018 12:05:00
Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi, her geçen kendini yeniliyor.
Üniversite hastanesinde otopark sorunu çözüldü

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- haberi... 

RADARHABER / ERZURUM

Aralarında 24 saat Acil Servis´inde bulunduğu 40 farklı birimi ile Doğu Anadolu Bölgesine sağlık hizmet veren Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi, her geçen kendini yeniliyor.

Kalite yönetim sistemi politikasını, ‘‘Yasal Şartlar ve Uluslararası Standartlara Uygun Olarak; Çalışanlarımızın ve Hastalarımızın Memnuniyetlerini Sağlamak, İhtiyaç ve Beklentiler Doğrultusunda Gelişim ve Yeniliğe odaklanarak

Hizmetlerimizi Sürekli İyileştirmek´´ olarak açıklayan Araştırma Hastanesi, Poliklinik girişindeki alanda yeni çalışmalara imza attı. Erzurum ve çevre illerden günde yüzlerce hastayı kabul eden Araştırma Hastanesi, çok önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturdu.

 

OTOPARK SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM

 

Atatürk Üniversitesi, önceki yıllarda Aziziye ve Yakutiye Araştırma Hastaneleri olarak iki ayrı hastanesi ile bölgeye hizmet veriyordu. Her iki hastanenin birleştirilip yeni hizmet binası da eklenerek Araştırma Hastanesi adı altında talebe cevap veren hastanede, en büyük sorunlardan birisi otoparktı. Erzurum ve bölgeden gelen hasta ve hasta yakınları, otopark sorun nedeniyle zor günler geçiriyordu. Hastane yönetimi, mevcut alanları kullanarak aynı bölgeye 4 ayrı otopark yaptı. Park girişleri ise ‘Araştırma Hastanesi Açık Otoparkı´ yazılı levhalarla süslenerek modern bir görüntüye kavuşturuldu. Hastanedeki otopark sorunu çözüldü, araç keşmekeşliğine ise son verildi. Şimdi 4 ayrı noktadaki otopark girişlerine yönlendirilen vatandaşlar, araçlarını rahatlıkla park edip hastaneye gidiyorlar.

 

  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler