Vali Altıparmak karne dağıttı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 14.06.2013 12:47:00
Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulunda tertip edilen törene Vali Dr. Ahmet Altıparmak’da katıldı.
Vali Altıparmak karne dağıttı

RADARHABER / ERZURUM 

2012-2013 Eğitim-Öğretim dönemi bugün çalan son zil ile sona erdi. Erzurum’da bin 523 okulda öğrenim gören 180 bin 369 öğrenci ve 11 bin 523 öğretmen son tenefüs zili ile birlikte üç aylık yaz tatiline girmiş oldular. Öğretim döneminin sona ermesi sebebiyle Erzurum’da karne dağıtım töreni düzenlendi. Aziziye İlçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulunda tertip edilen törene Vali Dr. Ahmet Altıparmak’da katıldı.
Öğrencilerin karnelerini ve hediyelerini veren Vali Altıparmak her biriyle ayrı ayrı sohbet etti. Öğrencilerin hedeflerini ve hangi mesleği seçeceklerini öğrenen Vali Altıparmak yaz tatilini boş geçirmemelerini ve bol bol kitap okumalarını istedi.
Karne dağıtımının ardından Okul İdarecileri ve öğretmenlerle de bir süre görüşen Vali Altıparmak onlara da iyi bir tatil dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.Okul çıkışı öğrencilerle ve öğretmenlerle fotoğraf çekilen Vali Altıparmak daha sonra okuldan ayrıldı. Dadaşkent Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Vali Yardımcısı Naci Aktaş, Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve okul idarecileri katıldılar.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler