
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Vali Altıparmak'tan 24 Temmuz Mesajı
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm GÜNDEM Haberleri | 23.07.2015 15:19:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 24 Temmuz basın bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Basın mensuplarının “24 Temmuz Basın Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi. Vali Altıparmak, mesajında şunları kaydetti; “Basında sansürün kaldırılışının 107. yıldönümü olan, 24 Temmuz tarihinin Türk Basınında önemli bir yeri bulunmaktadır. 24 Temmuz, ülkemiz genelinde olduğu gibi, Erzurum’da da, gazetecilerin mesleki kuruluşlarının öncülüğünde düzenlenen etkinliklerle kutlanmaktadır.Basın özgürlüğünden söz edilebilmesi, demokrasimizin sağlıklı işleyebilmesi ve düşünce özgürlüğünün toplumun tüm kesimlerince yaşanabilmesi, basının önündeki engellerin kaldırılmasıyla mümkündür “Büyük Önder Atatürk’ün, Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.
O nedenle, Basın, doğru, yansız ve hızlı biçimde bilgi ve haber verme, olumsuzlukları sorgulama, kamu yararını ilgilendiren konu ve olaylarda kamuoyu oluşturma, toplumu aydınlatma işlevini yerine getirirken, meslek ilkelerini ve etiğini gözetmeli, kişilik haklarına, kişilik değerlerine, özel yaşama, gizlilik alanına saygı göstermeli, doğru olmayan haberlerden kaçınmalıdır.
İlimizde de, basın-yayın hizmeti, ülkemizin ve toplumumuzun çıkarları ön planda tutularak, büyük bir sorumluluk anlayışı içinde duyarlılıkla yerine getirilmektedir. Erzurum da turizm sektörü başta olmak üzere, tüm sektörlerin başarıya ulaşmasında ve devletimizin etkinliğinin sağlanmasında, basınımızın gösterdiği duyarlılığın payı büyüktür.Zor koşullarda, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren basın mensuplarının “24 Temmuz Basın Bayramı”nı içtenlikle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”
En Son Haberler
-
Elmalı, Palen hakkında suç duyurusunda bulundu…
Dadaş Avukat Ebubekir Elmalı, Palen Şirketinin cezalandırmak için harekete geçti.
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük’ten doğalgaz tepkisi
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük’ten doğalgaz rezaletine tepki: Yaşananlar utanç verici.
-
Ankara’da Erzurum rüzgarı esecek
Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu, “Erzurum Tanıtım Günleri” için hazırlıklarını sürdürüyor.
-
Elmalı, EFOR Şirketine Pazartesi gününe kadar süre verdi...
MHRS çalışanlarının maaşları ödenmedi, mağdurların sesi Elmalı devreye girdi.
-
Elmalı’dan ‘‘kavram tehlikesi’’ uyarısı!
Elmalı, süreçle ilgili çözülmesi gereken en önemli noktanın "Toplumsal Direnç" olduğu söylemini eleştirdi.
-
Elmalı, emeklilerin yaşadığı yalnızlığa dikkat çekti...
Av. Ebubekir Elmalı’dan Anlamlı Sitem: “Emekliler Zorda, Uğrayın Bence”
-
MHRS direnişine Elmalı’dan siyah çelenkli destek
Siyah çelenk bırakarak, “Asgari ücret değil, asgari insanlık bekliyoruz” pankartı açtı.
-
Elmalı assitt mağdurları için ‘‘eylem’’ kararı aldı!
Avukat Ebubekir elmalı, Asist mağdurlarının sesini duyurak için eylem kararı aldı.
-
Assist Mağdurlarına Elmalı sahip çıktı
Assist'te işten çıkarılması ve tazminatları ödenmeyen mağdurların sesini Avukat Ebubekir Elmalı duydu.
-
Ebubekir Elmalı’dan Aysima’ya anlamlı ziyaret
Avukat Ebubekir Elmalı, Aysima’yı hastanede ziyaret ederek moral desteği verdi.





