Vali Öztürk'ten duygusal veda!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 31.05.2013 23:48:00
Antalya Valiliği’ne atanan Vali Sebahattin Öztürk, veda mesajı yayınladı.
Vali Öztürk'ten duygusal veda!

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Valiliği görevini sürdürürken “Valiler Kararnamesi” ile Antalya Valiliği’ne atanan Vali Sebahattin Öztürk, veda mesajı yayınladı. 2009 yılı Ekim ayından bu tarafa yürütmüş olduğu Erzurum Valiliği görevimden bugün itibariyle ayrıldığını dile getiren Vali Öztürk, “Bedenen Erzurum’dan ayrılsam da yüreğimin bu şehirde kaldığını öncelikle bilmenizi isterim. Erzurum, medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadim bir kenttir. Bu kadim kentin kendine özgü bir ruhunun, bir kültürünün olduğunu Valilik yaptığım süre içerisinde bizzat hissettim ve yaşadım. Görev yaptığım dört yıla yakın süre içinde Erzurum’un ülke için önemini ve değerini daha yakından tanıma imkanım oldu. Erzurum Valisi olmak her kula nasip olmayacak yüce bir payedir. Bu şehirde görev yapmaktan büyük onur duydum. Bu sebeple kendimi şanslı görüyorum. Erzurum’u hep güzel anılarla hatırlayacağım. Erzurum, gözbebeği gibi korunması gereken bir şehirdir” dedi.

'HİÇ BİR ZAMAN UNUTAMAYACAĞIM’’

Görev yaptığı süre içerisinde şehir halkına verdiği samimi desteklerden dolayı teşekkür eden vali Öztürk, “Biz bu şehre hizmet ederken en büyük gücü siz değerli vatandaşlarımızdan aldım. Erzurum Valisi olarak bana göstermiş olduğunuz yakınlığı ve güveni hiçbir zaman unutmayacağım. Benden sonra bayrağı taşıyacak olan, çok değerli Valimize bütün gücünüz ve içtenliğinizle destek olacağınızı biliyorum. Antalya’da olduğum süre içerisinde de bir kardeşinizin, bir evinizin olduğunu bilmenizi isterim” dedi. “Erzurum Valiliği görevim süresince hak, hukuk ve adaletten taviz vermemeye çalıştım” diyen Öztürk daha sonra şunları kaydetti; “Devletin imkânlarını hiç kimsenin şahsi çıkarları için kullandırmamaya gayret ettim. Bundan sonraki yaşamımda da aynı hassasiyeti koruyacağım. Bu vesileyle siz değerli hemşehrilerimden haklarınızı bana helal etmenizi istiyorum. Erzurum’dan ayrılıp giderken geride hoş bir seda, gönüllerde bir tat bıraktığımızı umut ediyorum.

''GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR''

El ve gönül birliği ile siz değerli vatandaşlarımızın daha müreffeh, huzurlu ve güvenli yaşamı için Erzurum’a bazı hizmetler kazandırmaya çalıştık. Bu hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğinden kuşkum yoktur. Hizmet noktasında benimle birlikte görev yapan tüm kamu çalışanlarına ve Sivil Toplum Kuruluşlarına şükranlarımı sunuyor, siz değerli hemşerilerimin görev sürem içerisinde şahsım ve aileme göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya gönülden teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalın…” 

Etiketler : Erzurum, Sebahattin, Vali, veda,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler