Zekiye Çomaklı'dan anlamlı mesaj

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 06.12.2013 01:21:00

RADARHABER / ERZURUM 
 
5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin yıldönümünde Erzurum'da düzenlenen etkinliklerde, gözler Zekiye Çomaklı'yı aradı. Beyin kanaması geçiren babasının hastalığı nedeniyle Erzurum'da düzenlenen yıldönümü etkinlğine katılamayan AK Parti'den Azziye Belediye Başkan Aday Adayı ve aynı zamanda Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı  Gazeteci - Yazar  Zekiye Çomaklı, ''Önemli olan bir hakkın verilmesi değil, o hakkın hakkı ile kulanılması'' dedi. 
 
''KARAR MERCİLERİNDE YER AMAK İSTİYORUZ''
Kadınlar için oldukça önemli olan bu günle ilgili bir mesaj yayınlayan Çomaklı, “Önemli olan bir hakkın verilmesi değil o hakkın hakkı ile kullanılması. Elinde fırsat olanların kullandırmasıdır. Bize, Avrupa ve pek çok dünya ülkesi kadınlarından çok önce verilen bu hakkın adil olarak kullanılabilmesi için edebimiz ile siyasi arenada yer almaya çalışıyoruz.  Memleket için hizmet yeri olan meclislerde aksesuar değil, karar mercilerinde yer almak istiyoruz. Son seçimde kadın biraz daha bu konularda ileri çekilmiş durumda. Umuyoruz ki bu seçimler de de hakkı ile yer alsın. Tüm kadınlarımızın gününü kutluyor, bu tür hatırlatma günlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
DUALAR HACI ESMANİ AMCA İÇİN
Erzurum'un sevilen simalarında biri olan ve Erzurum kadınının hakkını her platformda dobra dobra savunmaya çalışan Zekiye Çomaklı, bugünlerde babası Hacı Esmani Koçak'ın rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiriyor. Aşkale'nin tanınmış eşraflarından biri olan Hacı Esmani Koçak, geçirdiği beyin kanaması sonucu Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanesi beyin Cerahi servisinde tedaviye alındı. Tedavisi devam eden babası Hacı Esmani Koçak'ın başından bir an olsun ayrılmayan Zekiye Çomaklı'ya, Radar Haber ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hacı Esmani amcaya, Allah acil şifalar versin. 

 

Etiketler : Erzurum, seçme, hak, gün,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler