Sosyal medyanın yeni fenomeni Erzurumlu Hacı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm RADARA DÜŞENLER Haberleri 06.03.2018 14:35:00
Nusret"ten sonra bu kez yine bir Dadaş hacı, İskender´in üzerine döktüğü yağ ile fenomen olma yolunda...
Sosyal medyanın yeni fenomeni Erzurumlu Hacı!

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL-Haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM  

 

 

Erzurumlu Nusret´in tuz dökerek meşhur olduğu sosyal medyada, bu kez yine bir Dadaş hacı, İskender´in üzerine döktüğü yağ ile yeni fenomen olma yolunda hızla ilerliyor.

Erzurum´da bir lokantanın işletmecisi olan ve Hacı Mustafa Atmaca, müşterilere ikram ettiği İskender yemeğinin üzerine döktüğü tereyağı ile meşhur oldu. Palandöken ilçesindeki Üçler İskender Lokantasına giden vatandaşlar, Mustafa Atmaca´nın İskender´e döktüğü kendine has el, kol ve yüz ifadeleri ile bakır tasta tereyağı akımı uygulamasını merakla izliyorlar. Görenlerin ‘Hacının Yağ Akımı´ adını verdikleri görsel şova ilgi her geçen gün artıyor.

 

VİDEOSU TIKLANMA REKORU KIRIYOR

 

Video paylaşım sitesi Youtube  #hacının yağ akımı hastangı ile yüklenen video, beğeni ve tıklanma rekoru kırıyor. Dönerci Mustafa Atmaca, şimdilerde meşhur Bursa iskenderine yağ dökme işlevi ile şöhret olmanın mutluluğunu yaşıyor. Atmaca, ‘‘ İskenderin üzerine kendi hazırladığım kızgın tereyağını döküyorum. Belki dökme şekli insanların ilgisini çekiyor. Çocuklar bir video ve fotoğraf çekip internete koymuşlar. Bu görüntüleri izleyip merak ederek işyerimize gelen müşterilerim de oluyor´´ dedi.

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler